Nahrávam Udalosti

ROZVAHA v časoch KRÍZY

turné po celom Slovensku

Univerzita vedomého života pozýva na besedu na veľmi aktuálnu tému s lerim Veleslavom Švecom.
Ako zachovávať rozvahu v terajšej situácii? Aký postoj prijať k neustále sa meniacim podmienkam, keď nevieme, čo bude zajtra? A možno máme pocit, že všetko padá, rúca sa? Ako povzbudiť svoju vnútornú odvahu a čeliť aj neistote?

Besedy prebiehajú po celom Slovensku:

GALANTA 31.3. o 18:00 –  Čajovňa Surya
ŽILINA 5.4. o 18:00 – Čajovňa Seishin
KOŠICE 22.4. o 18:00 – Dobrá čajovňa
TRNAVA 26.4. o 18:00 – Naša Čarovňa
BANSKÁ BYSTRICA 3.5. o 18:00 –  Niyama štúdio
LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ 10.5. o 18:00 –  AB-C štúdio – kaviareň
NITRA 17.5. o 17:00 – Čajovňa dobrých ľudí
BRATISLAVA 31.5. o 17:00 – Čajovňa Biela Ľalia
a v ďalších mestách

Vstupné: dobrovoľný príspevok

NA AKCIU SA NETREBA REGISTROVAŤ

Leri Švec

(autor náuky „Rozpoznania skutočnosti“)
Leri je jeden zo zakladateľov Univerzity vedomého života, majster v rozpoznávaní skutočnosti a učiteľ. Pôsobí ako terapeut a liečiteľ. Venuje sa psychoterapiám a mentálnemu poradenstvu. Vedie zdieľané besedy a prednášky v rôznych mestách všade tam, kde ho pozvú. Jeho zámerom je prispievať k oslobodzovaniu ľudských myslí od závislosti na konzumnom otrockom systéme ega. Prispieva k tomu, aby sa ľudia naučili vnímať samých seba ako vedomé bytosti, ktoré majú moc nad celým svojim životom bez obmedzenia, ak za svoj život dokážu prijať aj plnú zodpovednosť.Učí ľudí slobodne myslieť a meditovať. Je sprievodcom tým, čo si sami netrúfajú urobiť prvý krok alebo sa ocitli na úseku svojej cesty, kde potrebujú na chvíľu priateľské rameno.Na Univerzite vedomého života sa s Lerim stretnete počas celého štúdia „Rozpoznania skutočnosti“ , kde bude Vašim sprievodcom a učiteľom. Pod jeho vedením budete mať možnosť pochopiť zákonitosti vesmíru a využívať nástroje ega tak, aby Vám v živote prinášali to, čo si sami želáte.

Univerzita vedomého života

je vlajková loď Spoločenstva vedomého života. Jej zámerom je poskytovať vzdelanie vedúce k vnútornej slobode človeka. Pomáhame k vytváraniu spoločnosti založenej na vzájomnej spolupráci a zdieľaní, bez posudzovania. Ctíme si hodnoty PRAVDY, SLOBODY a VERNOSTI. Pomáhame vytvárať bezpečný priestor pre rozvoj jedinečnosti každého jednotlivca, kde môžeme slobodne rozvíjať a zdieľať svoje kvality s okolím pre osoh všetkých. Viac info o štúdiu Rozpoznania skutočnosti a našich ďalších aktivitách nájdete na www.vedomaskola.sk.



Go to Top