Nahrávam Udalosti

Sústredenie „Citový bludný vír“

Náprava závislostí na vzorcoch myslenia

Emócia je živelná sila schopná rovnako pohnúť k tvorivému činu ako fatálne ničiť!

Citový bludný vír je extrémne silná emočná prepadová udalosť, pri ktorej sa môžeme stať súčasťou silného deštrukčného procesu. Poznáme prípady, kedy si človek zakrýva plačúcu tvár v zúfalstve, pričom v jednej ruke ešte drží zakrvavený nôž. Vôbec nechápe, ako sa ten dobodaný sused chrčiaci v predsmrtných kŕčoch pred ním mohol ocitnúť. Čo sa to vlastne stalo?!? Prečo?!? Pred každým, kto na takýto príbeh reaguje: Mne sa to nemôže stať, dvíham výstražný ukazovák.

Poznáte tie chvíle, keď večer alebo ráno v pokoji mysle premietate o tom, ako ste sa mohli pred chvíľou tak strašne rozjedovať? Čo vás to pochytilo, že ste boli taký bezohľadní, prchkí, či prehnane reagujúci? Pamätáte si na okamihy výčitiek za to, že ste niekomu niečo urobili, povedali, spôsobili, čo si vlastne až tak nezaslúžil? Čo keby vám niekto povedal, že ste sa prepadli do Citového bludného víru a tam sa stráca kontrola nad vlastným správaním?

Leri Veleslav Švec vám chce práve toto oznámiť. Nie len to...

Dozviete sa od neho, ako taký vír vzniká, aké má etapy vývoja a dokonca ako tieto vedomosti využiť na vykĺznutie z neho. Ak máte ambíciu nielen pochopiť, ale aj ovládnuť svoj emočný prejav, neváhajte! Toto je to správne miesto, správny človek a správna náuka pre vás.

Pozývame Vás na osobné sústredenie v zázemí učiteľa, kde sa náuka povedie výcvikovým spôsobom. Bude priestor na samostatné cvičenia s priamym dosahom na učiteľa, jeho podporu, rady aj priamu nápravu.

Pobyt je vhodný hlavne pre účastníkov online kurzu Náprava závislostí na vzorcoch myslenia, ale vítaní sú aj začiatočníci. Tí si môžu chýbajúce informácie pred stretnutím doplniť zakúpením a vypočutím záznamu z úvodného stretnutia kurzu. Záznam úvodnej prednášky nájdete TU.

Výcvikom Vás bude sprevádzať zakladateľ kurzu – leri Veleslav Švec. Terapeut, ktorého vzdelávanie v tejto oblasti prebiehalo na ulici v „epicentre nákazy“. Bohaté znalosti nadobudol aj v spolupráci s centrom pre liečbu drogových závislostí a veľká skupina ľudí ho pozná tiež ako učiteľa duševnej rozvahy, ktorý pôsobí na Univerzite vedomého života ako garant výuky a člen správnej rady.

Organizačné informácie:

Termín: 2.6.2023 od 18:00 až 4.6.2023 do 16:00

Miesto: kurz prebieha v zázemí učiteľa v obci Cerovo.  Spí sa na drevenej podlahe, odporúčame priniesť si karimatky alebo nafukovačky a spacáky. Presnejšie informácie obdržíte po prihlásení sa a uhradení poplatku

Strava: v cene je aj čerstvá kvalitná vegánska strava 3x denne, varia  Jarabinky

Cena kurzu je 185 €

Ak máte záujem sa tohto sústredenia zúčastniť, odporúčame prihlásiť sa hneď, maximálny počet je 8 účastníkov.

Prihlasovací formulár:



Go to Top