Nahrávam Udalosti

ŽENA: kvet života, jeseň – 8-týždňový online kurz

Na tento seminár sa prosím registrujte cez formulár na konci tohto textu. Ďalšie informácie dostanete cez email.
Variabilný symbol seminára: 70211021

ŽENA,
s láskou Ťa pozývam na 8-týždnový online kurz ŽENA – kvet života. Výživa pre ženské telo i ženskú dušu. Každá hodina v priebehu 8 týždňov bude obsahovať meditáciu, cvičenie, prepojenie s ženským lonom i relaxáciu. V meditácii sa budeme venovať témam sebalásky a sebaprijatia. Dôležitá súčasť kurzu je začať opäť cítiť a vnímať svoje telo. Vnímať prúdenie energií vo svojom tele. Vnímať posvätné spojenie so svojim lonom ako aj so svojim srdcom. Na tieto centrá ženskej sily a posvätnosti sa budeme sústreďovať aj v meditácii aj pri cvičení. Meditácia podporí naše liečenie na jemnohmotnej úrovni, ukotví nás v hlbšom spojení s našou dušou, pomáha nám rozvinúť našu intuíciu a napojenie na boží zdroj. Cvičenie počas kurzu vrátane práce s dychom je inšpirované jogou, tantrou i taoistickými metódami. Budeme sa venovať jemnejším pohybom aj intenzívnejším cvikom. Rozvinieme našu schopnosť BYŤ OPÄŤ V TELE. Znie to možno samozrejme, no často si ani neuvedomujeme koľko času strávime v našej hlave a ako sme sa pod vplyvom tráum v snahe necítiť bolesť odpojili od nášho tela i od častí našej duše. No ak chceme liečiť, potrebujeme začať CÍTIŤ. Naše telo, aj našu dušu. Telo je úžasný nástroj. Vieme cezeň stvoriť život, transformovať emócie, tvoriť a zažívať ŽIVOT. Ak to myslíme s našim duchovným rozvojom vážne, nepreskakujme fyzično. Telo je naša kotva v materiálnom svete. Ak si dovolíme opäť cítiť naše telo, byť s ním v spojení, minimalizujeme riziko “ulietavania“ v iluzórnych svetoch a dramaticky zvyšujeme našu schopnosť sebauzdravovania a celistvosti.

Organizačné informácie:

Termín:
Kurz pozostáva z 8 stretnutí. ŠTVRTKY 18:00-19:30.
Kurz začína vo štvrtok 21.10. a končí vo štvrtok 16.12.

UPOZORNENIE: Kurz bude prebiehať 9 týždňov, no zahŕňa 8 stretnutí. 25.11. stretnutie nebude nakoľko v tejto dobe bude prebiehať ženský seminár ŽENA: sila nehy s koreňmi.

Cena kurzu  je 91 EUR.

Kde:
Stretnutia budú prebiehať live cez Facebook v uzavretej skupine. V tejto skupine budú k dispozícii aj záznamy z našich stretnutí, ktoré sú Vám k dispozícii, ak nestihnete live prenos, prípadne, keď si budete chcieť pustiť video viac krát. Záznamy budú k dispozícii ešte 1 mesiac po ukončení kurzu. Potom bude skupina vymazaná.

Na kurz sa dá prihlásiť aj v súčasnosti, štvrtky, ktoré už prebehli, je možné si pozrieť zo záznamu.

O lektorke:

Nika pôsobí ako učiteľka v Univerzite vedomého života, kde vyučuje Rozpoznanie skutočnosti v 1. ročníku a zručnosť meditácie v semestri Duševné telo. Prepájanie zručnosti meditácie s pragmatickosťou náuky Rozpoznania skutočnosti robí z Niky sprievodcu, ktorý uzemňuje a učí lietať zároveň. Jej silnými kvalitami je autenticita, oddanosť svojej ceste a schopnosť vytvoriť silné liečivé zázemie prijatia a bezpečia. Je autorkou meditačných kurzov Ži JA, ktorých zámerom je približovať ľuďom spojenie s ich vyšším božským JA. Zaži JA  zážitkové semináre zahŕňajú meditačné cvičenia, vedomú prácu s telom a dychom, energetické cvičenia, dynamické meditácie či prepájanie so živlami. Sprevádza ženské kruhy KŇAŽKY IRIJE. Robí taktiež osobné konzultácie a sprevádza ľudí pri zaceľovaní emočných zranení a návrate k rozvážnemu spôsobu života.

V oblasti jogy Nika absolvovala lektorský výcvik u Fredyho Ayisiho ako aj niekoľko seminárov pod vedením slovenského jogína Mateja Jurenka. „Môj postoj k pohybu ako aj k vnímaniu a preciťovaniu svojho telu veľmi ovplyvnila moja učiteľka Zola Dubnikova. Zola Dubnikova je medzinárodná lektorka a tanečnica, ktorá prináša svetu svoj unikátny Holistic Dance Language (jazyk holistického tanca), ktorý lieči a transformuje nielen telo, ale aj dušu. Pri Zole to bola “láska na prvý pohľad“ a po absolvovaní jej víkendového seminára na Slovensku som vedela, že chcem ísť aj na jej 2-mesačný Sacred Dance Training do Indie. Tento fyzicky aj emočne intenzívny a transformačný pobyt som absolvovala 2-krát. Druhý krát aj ako súčasť Zolinho support teamu s úlohou podpory žien v liečivo-emočných procesoch. To mi umožnilo nielen ďalej sa rozvíjať v úžasných pohybovo-duchovných náukach, ktoré Zola prináša, ale aj rozvíjať sa v zručnosti sprevádzania žien a ľudí celkovo v liečbe emočných zranení. Čo sa týka práce s telom, energiami a posvatnej sexuality, priťahuje a inšpiruje ma aj práce tantrickej učiteľky a mysticky Sofie Sundari, u ktorej som taktiež absolvovala seminár. Keď hovoríme o energetike ženského tela a o vnímaní človeka ako multidimenzionálnej bytosti, ovplyvnilo ma aj učenie Zulmy Reyo, u ktorej som absolvovala Feminine Mysteries 1,2. Zulma bola dlhoročnou Oshovou žiačkou, žijúcou v jeho blízkosti a taktiež dlhoročnou žiačkou liečiteľa a kresťanského mystika z Cypru Daskalosa.“

K meditáciám ma priviedol môj učiteľ Rozpoznania skutočnosti v Univerzite vedomého života Leri Veleslav. To som ešte netušila ako veľmi tento krok ovplyvní moju životnú cestu a s úsmevom si pamätám na slová môjho priateľa i učiteľa  spred niekoľkých rokov – „každé ráno si sadni na zadok a medituj.“ Meditácie sa stali bežnou súčasťou môjho života a prichádzajú mi v nich aj vnemy k mojej práci a novým tvorivým projektom. V prístupe k meditáciám a k životu celkovo nachádzam momentálne veľkú podporu a inšpiráciu u Moojiho a v dielach amerického psychiatra Davida R. Hawkinsa.

Univerzita vedomého života  je vlajková loď Spoločenstva vedomého života. Jej zámerom je poskytovať vzdelanie vedúce k vnútornej slobode človeka. Pomáhame k vytváraniu spoločnosti založenej na vzájomnej spolupráci a zdieľaní, bez posudzovania. Ctíme si hodnoty PRAVDY, SLOBODY a VERNOSTI. Pomáhame vytvárať bezpečný priestor pre rozvoj jedinečnosti každého jednotlivca, kde môžeme slobodne rozvíjať a zdieľať svoje kvality s okolím pre osoh všetkých. Viac info o štúdiu Rozpoznania skutočnosti a našich ďalších aktivitách nájdete na www.vedomaskola.sk.

Na tento seminár sa prosím registrujte cez formulár na konci tohto textu. Ďalšie informácie dostanete cez email.
Variabilný symbol seminára: 70211021



Go to Top