Nahrávam Udalosti

Milí žiaci,

Počas školského roka organizujeme pravidelné stretnutia Žijem Védy, pre pomoc s vašimi domácimi úlohami, na podporu použitia náuky v každodennej praxi, alebo pre vašu potrebu byť v kontakte s náukami častejšie ako len na vyučovacom dni.

Stretávame sa v malých skupinkách o piatich účastníkoch, ktorými môžu byť študenti ktoréhokoľvek ročníka UVŽ. Tieto malé skupinky nám vytvárajú bezpečný kruh, kde každý, podľa vôle, má priestor na zdieľanie.

Stretnutie prebieha na základe zdieľania, kde môžete priniesť čokoľvek s čím potrebujete v rámci náuky RS pomôcť, podporiť, prípadne sa zveriť s tým, čo už máte uchopené a v čom sa vám darí.

Ďalšie stretnutia budú v roku 2022 a ich termíny budú upresnené.

Stretnutím sprevádza a na vaše otázky a hlavolamy bude odpovedať Žubra, učiteľka RS. A svoje prihlášky posielajte na zubra@vedomaskola.sk

Dĺžka stretnutia je 1 a pól hodiny

Prihlasovanie prebieha cez emailovú formu (zubra@vedomaskola.sk), kde obdržíte link a pozvánku na zoom.

Svoje prihlášky posielajte výhradne mailom na vyššie uvedenú adresu.

  • Maximálny počet účastníkov v skupine je 5, aby sme zabezpečili každému priestor na prejavenie.
  • V prípade nahlásenia väčšieho počtu nad rámec kapacity skupiny sa zaradíte ako náhradník, alebo otvoríme skupinu ešte v iný deň.
  • Podľa prejaveného záujmu o túto dielňu budeme ďalej rozvíjať a hľadať časový priestor na pravidelné stretávanie sa.

Výmena energie:

Platba pomocou QR kódu Univerzita vedomého života

Účasť na stretnutí je zložená z fixného poplatku 2 Eurá a výškou príspevku pre učiteľa, ktorú si stanovujete podľa vlastného uváženia. Platbu môžete vykonať po absolvovaní stretnutia.

    • Číslo pre úhradu: SK9083300000002501132609
    • Variabilný symbol: 555
    • Do poznámky vložte svoje meno a priezvisko. Za každý príspevok ďakujeme!

Presné inštrukcie pošleme po prihlásení sa.

Tešíme sa na vás a veríme, že sa postupne vytvoria krásne kruhy plné zdieľania zo života!

Kontakt: zubra@vedomaskola.sk

Svoje prihlášky posielajte výhradne e-mailom na zubra@vedomaskola.sk.

Referencie žiakov:

Keďže náuka z Univerzity je pre mňa úplne nová vec, a v minulosti som žila podľa úplne iných vzorcov a pravidiel, veľmi dobre mi padne sa porozprávať, preskúšať si naživo náuku, prebrať naše skúsenosti a zážitky s ľuďmi, ktorí mi rozumejú, vedia o čom hovorím, neposudzujú ma a nehodnotia…

v mojom okolí a rodine nemám veľa ľudí s ktorými by som mohla preberať čo sa učíme (takmer nikoho), tak sú pre mňa tieto stretnutia veľmi  vzácne, prínosné, obohacujúce po stránke mentálnej, duševnej, emocionálnej…

vždy sa na ne veľmi teším a som trochu sklamaná a smutná keď sa nemôžem zúčastniť. Verím že mi pomôžu k osvojeniu si náuky natoľko, že ju budem bežne používať aj v mojom blízkom okolí s ľuďmi, ktorí o nej nemajú ani “šajnu” . Takže už teraz sa teším na budúce stretnutie s blízkymi bytosťami, vrátane Teba.

Zuzka


Moje začiatky štúdia na UVŽ boli také trochu neisté. Chápala som síce o čom je reč, ale nevedela som aké súvislosti sú medzi jednotlivými dňami. Prvé tri dni som len plávala po povrchu. Až neskôr mi začali docvakávať súvislosti a od toho momentu som pociťovala silnú potrebu viac a častejšie  o náuke hovoriť, aby sa mi doslova vryla pod kožu. To že niečomu porozumiem na intelektuálnej úrovni ešte neznamená, že sa to spojí aj s prežívaním na úrovni srdca. Na to treba nie len praktikovať domáce úlohy, ale aj sa stretávať v malých skupinkách ľudí a zdieľať tam svoje poznatky, prípadne nepochopené veci. Veľmi sa mi páčilo, že sme sa dokázali vždy zladiť a zhodnúť na tom, čo by sme radi prebrali a každé zdieľanie iných mi dávalo často krát viac, ako by som si mohla pomyslieť. Mne častejšie stretnutia ako iba raz do mesiaca vyhovujú, lebo ma udržiavajú v pozornosti náuky, ktorú si osvojujem. Vrelo odporúčam všetkým, ktorí by náuku o RS radi čo najlepšie uchopili a dostali do života.

 S prianím príjemného zvyšku dňa,
Katarína Belovičová



Go to Top