Navigácia zobrazení

Udalosť Navigácie Zobrazení

Today
Celý deň

Ži JA: SILA LÁSKY

Lovinka Cinobaňa 350, Cinobaňa

Ži JA: SILA LÁSKY Pozývame Vás na víkendové meditačné sústredenie Ži JA: SILA LÁSKY v lone panenskej prírody centra Lovinka, v láskyplnom sprievode

v texte
Pokračujúce

VODA – z cyklu Škola živlovej mágie

Prameň Života Cinobaňa, Cinobaňa

Popísali sme si už ruku pravú a tento víkend je o ruke druhej, ľavej. Jej prejav a pôsobenie už nie je také rýchle, používame ju menej, ale jej význam je rovnako dôležitý. Keď hnetieme hlinu, pridržujeme ju ľavou rukou, aby pravá mohla vyvinúť tlak. Ľavá ruka je opakom pravej a predsa spolupracujú. Voda je opakom ohňa a predsa v hmotnom svete vnímame ich vzájomné pôsobenie. Poznávame ho v opise teplej či horúcej vody, studeného či teplého svetla (ohňa). Týmto všetkým si prejdeme. Naučíme sa ako s vodou pracovať, ako ju programovať, ako využiť jej vlastnosti keď jej porozumieme. Aj tento deň bude o praxi a zážitkoch.

Škola Apiterapie – Včelí vosk a propolis

Mýto pod Ďumbierom

V procese evolúcie sa na „našej“ planéte striedali rôzne tvory. Každý z nich mal svoju stratégiu prežitia a... väčšina tvorov neúspešne čelila vyhynutiu. Až na jedného – tvora, ktorý je manifestovaný tisíckami relatívne samostatných jedincov.  Týmto tvorom je Včelstvo, jeden Tvor o tisícoch členov. Stratégia prežitia  včelstva je tak unikátna a jedinečná, že podnietila vznik samostatného liečebného odboru nazvaného APITERAPIA  - po slovensky – liečenie včelími produktmi. Vo svojej jedinečnosti spája do jedného funkčného celku jedinečnosť včiel s  aromaterapiou, fytoterapiou, vibračno - frekvenčnou  terapiou, termoterapiou a ionoterapiou. Výsledok? Tieto Tvory prežívajú na tejto planéte už viac ako 100 miliónov rokov  a teda sú staršie, než čokoľvek, čo poznáme. Kurz apiterapie Vám sprostredkuje informácie o včelích produktoch, ktoré udržia i prinavrátia stratenú rovnováhu (zdravie), ako aj o účinku a  spôsoboch ich užívania.

63€
Go to Top