Navigácia zobrazení

Udalosť Navigácie Zobrazení

Today
Celý deň

ŽENA: sila milenky

Lovinka Cinobaňa 350, Cinobaňa

Milá žena, pozývame Ťa na seminár ŽENA: sila milenky z cyklu seminárov posvätného ženstva KŇAŽKY IRIJE, ktoré sprevádza Nika Laňková. Budeme rozvíjať a uzdravovať archetyp milenky v nás. Ako sa vyživiť zvnútra, ako sa odovzdať životu a stať sa mu milenkou? Čakajú nás taoistické i tantrické techniky na liečenie a harmonizáciu ženského lona. Prepustíme pocity hanby či viny z nášho tela a zvedomíme si dary posvätnej sexuality.

v texte

Pravda vs. Manipulácia – ZRUŠENÉ

Chata ALANDA Hrabovo 1, Ružomberok

Pravda je veľmi silné slovo. A skrýva sa za ním naozaj veľa - myšlienka za ktorou sa naozaj oplatí stáť. Koľko takých vyjadrení máme denne? A ako rešpektovať pravdu, ktorú hovoria iné ústa ako moje? Porozumieme ako si vyberať z informácií a všetkých právd sveta. Tým budeme vidieť aj naše vzťahy v jasnejšom svetle.

105€ + v texte

Závislosti na vzorcoch myslenia – Úvod – ONLINE

Online - ZOOM (1) Link dostanete od organizátora emailom

Pripravili sme si pre Vás vzdelávací a tréningový kurz, ktorý odhalí podstatu závislosti ako takej a ponúkne viaceré metodiky na prevenciu i liečbu tohto dnes tak rozšíreného duševného zranenia. Na našom stretnutí Vám predstavíme závislosť ako chobotnicu s jednou hlavou, ktorá má však nespočetne veľa chápadiel. Ak odtnete jedno, narastú miesto neho ďalšie dve. Pokiaľ neodhalíte hlavu, nemáte šancu na uzdravenie.

25€

Cesta vedomého muža – Láska – Vzťahy

Prameň Života Cinobaňa, Cinobaňa

LÁSKA - VZŤAHY Cesta vedomého muža Žijeme vo vzťahovom svete a či sme muži alebo ženy stretávame sa a rozvíjame najmä cez

220€



Go to Top