Navigácia zobrazení

Udalosť Navigácie Zobrazení

Today
Pokračujúce

AKÁŠA – z cyklu Škola živlovej mágie

Lovinka Cinobaňa 350, Cinobaňa

AKÁŠA - z cyklu Škola živlovej mágie Na toto podujatie je potrebné sa prihlásiť cez formulár nižšie. Po uhradení zálohy Vám

120€ + v texte

Sústredenie „Citový bludný vír“

Zázemie Cerovo Link dostanete od organizátora emailom, Cerovo

Poznáte tie chvíle, keď večer alebo ráno v pokoji mysle premietate o tom, ako ste sa mohli pred chvíľou tak strašne rozjedovať? Možno ste sa prepadli do Citového bludného víru... Pozývame Vás na osobné sústredenie v zázemí učiteľa, ktorý vám objasní, ako taký vír vzniká, aké má etapy vývoja a dokonca ako tieto vedomosti využiť na vykĺznutie z neho.

185€

Vedomé Telo – Do Jadra Mojej Bunky

Zen Flow Studio Račianske mýto 10990/1C, Bratislava

Máte potrebu prepojiť sa so svojim telom? Začať ho plne vnímať a spoznať ho? Byť si vedomí, keď k vám prehovára? Pozývam Vás do somatických prežitkov ponorením sa do buniek svojho tela, ktoré mne osobne prinášajú rozšírené stavy vnímania, otvárajú aj to nevedomé či nepoznané a vždy liečia a vyživujú kúsok môjho ja. Verím, že vedomé a vnímavé telo vylepšuje kvalitu môjho života, učí ma byť v prítomnom okamžiku, zušľachťuje môj vzťah k sebe samej, ako aj k môjmu okoliu a prírode. Vedomé telo je kurz nezávisle na seba nadväzujúcich dielní, kde v každej z nich sa zameriame a ponoríme do inej časti tela a oslovíme či prebudíme jeho rôzne vrstvy. Preto máte možnosť vybrať si dielňu podľa témy, ktorá vás priťahuje a samozrejme ste vítaní zúčastniť sa celého semestra dielní a tak prepojiť témy do jedného celku.

44€



Go to Top