Navigácia zobrazení

Udalosť Navigácie Zobrazení

Today
Celý deň

ŽENA: sila bojovníčky

Lovinka Cinobaňa 350, Cinobaňa

Milá žena, veríš v silu svojich snov? Vieš ich aj zhmotniť? Pozývame Ťa na víkendový seminár ŽENA: sila bojovníčky, kde sa budeme venovať práci s vnútorným archetypom bojovníčky. Nie, nebudeme bojovať. Budeme sa učiť jasnosti nášho konania. Keď sa zmierime s našimi tieňmi a strachmi, mení sa naše vnímanie skutočnosti. Dokážeme konať s JASNOSŤOU. Môžeme sa prejavovať veľmi dynamicky a aktívne. No táto aktivita vychádza z vnútorného pokoja. Preto mieri PRESNE. Takéto konanie nie je motivované vzdorom, či bažením. Vychádza z JASNOSTI vnútorného zámeru.

300€

Cesta vedomého muža – Mimo komfortnú zónu

centrum Shambala Lúčka Lúčka, Lúčka

Život v ktorom sa nachádzame nás učí prispôsobovať sa rýchlym zmenám. Nečakať a konať. Byť zodpovedným tvorcom aj ochrancom. Tlak, napätie, stres, strach z nás dolujú tie najhlbšie sily, ktoré v nás driemu. Zážitkový víkend je o prekračovaní vnútorných hraníc vo vonkajšom svete. Čím menej budete vedieť, tým viac si z toho viete zobrať. Môžete to brať ako hru, cvičenie alebo paralelnú skutočnosť v ktorej sa vaše ja ocitlo. Počas tohto stretnutia účastníci zažijú osobnú premenu, ktorá bude mimo komfortnú zónu.

100 € záloha + text

Víkendovka v Čaropriestore s Ľubkou Balážovou

Čaropriestor Kremnica Veternícka, Kremnica

V Čaropriestore sa dejú veci nevídané. Rozmaznáva sa bruško, duša aj telo. Chcete to zažiť? Príďte na Víkendovku v Čaropriestore a ochutnajte všetko, čo sa Vám zažiada :)

169€ (viac info v texte)



Go to Top