Nahrávam Udalosti

Cacao ceremónia

 s Braňom Rybičkom v Košiciach

Pozývam Vás na výnimočný večer plný chuti, hĺbky, hudby, vhľadov, múdrosti, rozmanitosti,  tanca a nového poznania.

Na tento seminár je potrebné sa zaregistrovať cez formulár na konci tohto textu. Ďalšie informácie dostanete po platbe cez email.

Pokiaľ  žijeme len vo svete hmotnom materiálnom, racionálnom,  egocentrickom, finančnom alebo naopak len v duchovnom plnom snov, abstraktností a citov. Tým pádom náš život nie je plne prepojený a nevyužívame svoj vlastný potenciál celistvosti. Vnútorný svet nie je oddelený od toho fyzického, práve naopak je plne prepojený, ak si to naša bytosť uvedomuje a spolupracuje.  

Samotné kakao pri správnom spracovaní a užívaní prepája tieto dva svety v srdci v strede našej bytosti. Otvára nové vhľady a ukazuje ako ich prepojiť do hmoty. Prináša láskavú a veľmi hlbokú energiu samotnej podstaty človeka v hmote a duši. Samotný obrad – ceremónia má v sebe zámer a oddanosť tomuto spolutvoreniu.  

Kakao je podľa juhoamerických tradícií plodom, ktorý prepája svet ducha – otca, so svetom matky – zemou. Ak ste už vo svojom živote mali čokoládu veľmi dobre viete, ako vám to pozdvihne a zlepší náladu. Pokiaľ je kakao plnohodnotné to znamená nie je zbavené tuku a ostatných výživných látok, tak je silným antioxidantom a pomáha telu doplniť také látky, ktoré ho uzdravujú v niektorých aspektoch. Prinášajú uvoľnenie a nabudenie zároveň, pohladenie duši a pozdvihnutie ducha.

Počas ceremónie sa stretneme v kruhu, kde sa naladíme a vytvoríme tak posvätný kruh prijatia a vzájomného tvorenia. Môžete si doniesť hudobný nástroj, svoju obľúbenú šálku, krištále alebo amulety, ktoré vám pomáhajú vo vašej ceste životom. Pri sprevádzaní hudbou a zvuku bubnov sa prenesieme hlbšie do vnútorných svetov, ktoré nám prinesú poznanie a podporu pre pokračovanie v našej životnej ceste.

Zmenený stav je veľmi individuálny, no z vlastnej skúsenosti je to vždy podpora, pohladenie a pozdvihnutie. Vždy to záleží od zámeru a nastavenia ako vstupujeme do samotnej ceremónie.

Odporúčania: v žiadnom prípade neužívať alkohol a omamné látky pred ceremóniou, doplniť dostatok tekutín, lebo kakao je ťažšie pri vyšších dávkach a voda pomáha tráviacemu traktu. Doneste si pohodlné oblečenie, karimatku, fľašu vody, hudobný nástroj (bubon, gitaru, perkusie…), karimatku, prípadne meditačný vankúš, krištále, amulety alebo obľúbené predmety, ktoré vás zavolajú, že chcú ísť s vami ?

Sprevádzať ceremóniou bude Branislav Rybička,  ktorý svojim bohatým životom prináša hĺbku a poznanie pre všetkých zúčastnených. Svojim láskavým prístupom podporuje samotný zámer stretnutia. Venuje sa dlhé roky sprevádzaniu ľudí a pôsobí na univerzite vedomého života ako učiteľ. Napísal niekoľko kníh, množstvo článkov a desiatky videí. Je milujúcim otcom, partnerom a človekom, ktorý miluje život.

Organizačné informácie

Dátum: 17. 3. 2023 od 17:30 – 21:30

Miesto: Authentica, Hlavná 117, Košice (1. poschodie)

Cena: 25€

Vyplnením formuláru a prijatím platby je vaše miesto rezervované.

Počet miest je obmedzený.

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom stretnutia píš na brano@vedomaskola.sk  alebo volaj 0949502174

Teším sa na spoločnú laskyplnú kakaovú ceremóniu.

Prihlasovací formulár



Go to Top