Nahrávam Udalosti

Prebudenie z ilúzie

Cesta Vedomého Muža

O čom je víkend: Prebudenie z ilúzie?

Stretnutie prinesie plné porozumenie a pochopenie systému mysle, tela aj ducha. Poukáže na svet v ktorom žijeme a jeho princípy, ktoré ho vedú za určitým cieľom. Každá úroveň prináša človeku inú skúsenosť, preto si povieme o úrovniach vedomia a možnostiach tvorenia. To, kde sa teraz nachádzame, je stavom, ktorý sme si vytvorili svojim vedomým aj nevedomým myslením a rozhodovaním. Poďme sa naučiť žiť v súlade so sebou samým, aby sme zažívali súhlas, súlad aj prijatie.

Pri vnútornom boji a nesúlade s tým čo žijeme sa odďaľujeme od svojej podstaty. Žijeme svet niekoho iného a to, čo robíme, nás nenapĺňa a nevyživuje. Vždy je potrebná náprava, ktorá prichádza cez porozumenie ilúzie s ktorou sme sa stotožnili. Následne nastáva uvoľnenie a oslobodenie pre nové – správne miesto, kde sa môžeme naplno prejaviť a žiť skutočnú podstatu seba samého.

Poznanie je stav v ktorom sa poskladá puzzle života v celistvý obraz. Nastane vyjasnenie a osvetlenie toho, čo sme doteraz žili a vytvorili. Či už správne alebo chybné. Uvedomenie je dôležité pre učenie a poznanie života samotného, aby sme pokračovali v tom, čo je prínosné pre nás a celú spoločnosť. Môžeme robiť neustále chyby minulosti, alebo ich napraviť zmenou myslenia a konania. Porozumenie je jasné, racionálne uchopenie svojho konania. Môžeme tieto úrovne viac preskúmať a jednoducho s nimi svedomito pracovať. V jednoduchosti je krása preto aj prebudenie z ilúzie sa môže diať v ľahkosti a pokoji.

Čo sa dozviete na stretnutí:
– Čo je to ilúzia
– Ako zmeniť svoju úroveň vedomia a žiť šťastný a slobodný život
– Ako funguje tento svet, na akých princípoch a zákonitostiach
– Cvičenia na pochopenie a navnímanie vlastných programov ilúzie a oddelenosti
– Dychové cvičenia na prehĺbenie v prirodzenosti bytia a žitia
– Zodpovednosť – čo to vlastne znamená a ako ju žiť
– Múdrosť muža a schopnosť spolupráce
– Aký svet vlastne žijem a prečo zažívam to čo zažívam
– Vystúpenie z ilúzii a dogiem vlastnej mysle
– Ako zmeniť vlastné domnienky, dogmy a nefunkčné tradície

Čo ti dá Cesta Vedomého Muža?

Vnímavosť, porozumie, pochopenie a poznanie vecí z nás robí skúsených mužov a až samotné činy z nás robia skutočných mužov. Každý jeden z nás, ktorí číta tieto riadky sa dostal v živote do bodu, ktorý bol hraničný. Nevedel, čo sa stane, alebo čo príde po danom rozhodnutí. Či to bude správne, alebo chybné. Veľakrát to bolo aj chybné, no skúsenosť, ktorú nám to prinieslo bola na nezaplatenie. Častokrát to bolo aj správne a posunulo nás to míľovými krokmi tam, kde sme teraz.

V tejto dobe je možností neúrekom, môžeme byť čím chceme a môžeme robiť čo chceme. Obmedzenia, ktoré sa nachádzajú vôkol nás sú len obmedzením nášho myslenia a pochopenia princípov života.

Stretnutia sú víkendového zážitkového charakteru, ktoré ti prinesú vnútornú zmenu a obohatenie. Pomyselný „návod“ na život, ktorý nájdeš v sebe, aby si mohol byť vzorom pre svoje okolie a budúce generácie. Nemôžeš byť tým kým nie si, iba tým kým skutočne vo svojom vnútri si.

Počas predošlých ročníkov nimi prešli muži, ktorí našli svoju silu, odvahu, múdrosť, podstatu aj odhodlanie čeliť úskaliam každodenného života trochu inak. Zmenili svoje postoje, myslenie a našli v sebe hĺbku a prepojenie s mužskou podstatou.

Slová môžu poukazovať na všeličo, no samotný zážitok je viac ako tisícky slov. Pozývam Ťa do kruhu, aby si čelil svojim strachom. Našiel zmysel svojej mužskej podstaty. Zlepšil si vzťahy a stretol skvelých ľudí a objavil nové miesta.

O sprievodcovi:

Dlhé roky som bol ako otrok a robil veci, ktoré som musel, až kým som si nedovolil vystúpiť z určitých princípov a začal som žiť inak. Presne tak, ako si to moje zrodenie vyžaduje. Od toho času sprevádzam ľudí k ich podstate zrodenia a zmyslu života. Návody, techniky, metodiky, ktoré učím a zdieľam sú len nápomocnými nástrojmi k plnej podstate nás samých.

Sprevádzanie mužov je kapitola sama o sebe. Počas predošlých rokov som stretol desiatky až stovky mužov, ktorí hľadali zmysel života, naplnenie vo vzťahoch, zmierenie s minulosťou a okolnosťami, ktoré sám život ponúka. Boli a sú to muži, ktorí vystúpili zo svojho tieňa a zmenili sa k lepším verziám samých seba.

Informácie o stretnutí:

Kedy: 2. 6. – 4. 6. 2023, od Piatku 2. 6. 2023 o 17:00 h do 4. 6. 2023 cca 14:00 h
Kde: Prameň Života, Cinobaňa
Koľko: Cena víkendu je 250,- eur. V cene je ubytovanie, strava a sprevádzanie

Prihlásenie je možné 17. 5. 2023 cez formulár na konci textu.

Pre prihlásenie posielajte zálohu 100,- EUR s vaším menom na č.ú. IBAN: SK72 8360 5207 0042 0314 9428

Pre viac informácií ma kontaktujte na brano@vedomaskola.sk alebo na t.č. 0949 502 174

Storno podmienky
V prípade neúčasti sa storno poplatky účtujú nasledovne:
v prípade storna do 7 dní pred začatím akcie, prepadá 100% zálohy
v prípade storna do 14 pred začatím akcie, prepadá 50% zálohy
v prípade storna viac 14 pred začatím akcie sa záloha vracia v plnej čiastke

Prihlasovací formulár



Go to Top