Nahrávam Udalosti

Od PREPADU k ROZVAHE
alebo
stúpanie citovým bludným vírom

Na túto online dielňu je potrebné sa zaregistrovať cez formulár nižšie. Ďalšie inštrukcie dostanete po zaregistrovaní sa cez email.

 Pozývame na online doplnkovú dielňu k 3. vyučovaciemu dňu Rozpoznania Skutočnosti, v ktorej sa budeme vzájomne sprevádzať vzostupom citovým bludným vírom od prepadu až k rozvahe.  Podrobne a prakticky si prejdeme každý stupeň CBV, aby sme ho dokonale uchopili a vždy sa v každom vedeli zorientovať, dokonca aj v tých vypätejších situáciách.

Keďže najdôležitejším stupňom CBV je Rozrušenie (na dielni si pripomenieme prečo), budeme pracovať so zvedomovaním si našich emočných zranení na tele fyzickom. Cez somatické zvedomovacie cvičenia sa vnútorným zrakom a hmatom doslova dotkneme našich zranení a počkáme si kým nám naša bunečná pamäť dá obrazovú odpoveď na to, kde a kedy naše zranenie vzniklo, aby týmto zvedomením mohlo nastať jeho liečenie. Naučíme sa techniky ako hojiť a venovať sa emočným ozvenám na našom fyzickom tele, čo nám poslúži pri práci na už prežitých a nezvládnutých emočných lievikoch, ale aj na zvládanie rozrušenia v emočnej situácií v priamom prenose.

Dielňa je určená pre všetkých žiakov UVŽ, či ste sa s výukou CBV stretli pred rokmi, alebo tento školský rok v 3. vyučovacom dni, prípadne aj keď ste ho vynechali.

Máte možnosť si vybrať z dvoch termínov, téma bude zhodná. Prvé stretnutie sa koná v nedeľu dopoludnia, trvá 4 hodiny (5. 12. 2021) a druhé je rozdelené na dva dni po 2 hodiny, vo večerných hodinách (utorok 14. a streda 15. 12. 2021). Cez túto udalosť sa nahlásite na termín 5.12.2021 (ak chcete využiť druhý termín, vojdite do danej udalosti na našej stránke).

Sprievodkyňou dielňe je Žubra, učiteľka Rozpoznania skutočnosti a pohybovo-somatická terapeutka a znalkyňa reči fyzického tela, prinášajúca aj dielňe Vedomého Tela.

Organizačné informácie:

  1. Termín: 5. 12. 2021 (nedeľa) od 9:00 do 13:00 (4 hodiny)
  2. Dielňa prebehne online cez aplikáciu ZOOM a po prihlásení dostanete email s pozývacou linkou ako aj s inštrukciami, ako sa na dielňu prihlásiť.
  3. Poplatok za dielňu je 30 eur. Na udalosť je potrebné sa zaregistrovať cez formulár na konci tohto textu.



Go to Top