Nahrávam Udalosti

POHYBOVÉ UMENIE A MEDITÁCIA na ceste k majstrovstvu života 

Online kurz

Obnov a ozdrav svoje telo, rozjasni svoju myseľ a zušľachti svoju dušu.

Objav metódu Rozvahy pohybu, založenú na múdrosti tradície jogy, dychu, meditácie a bojových umení a staň sa tvorcom tej najlepšej kvality svojho života.

Užívať si dobré zdravie, vnášať radosť i šťastie do svojej rodiny a svojho okolia, by malo byť nielen našim snom, ale aj našou zodpovednosťou. Ak to chceme dosiahnuť, potrebujeme si v živote najskôr vytvoriť poriadok, vybudovať disciplínu a naučiť sa ovládať samých seba.
Učiteľ prichádza vtedy, keď je žiak pripravený. Múdrosť prichádza so skúsenosťou, rozvoj osobnostných cností a sebaovládanie prichádza s pravidelným cvičením.
Žijeme vo svete moderných technológií, kde je takmer všetko rýchlo a okamžite dostupné. Popri tom si často neuvedomujeme, ako zanedbávame svoje telo. Telo je náš najbližší nástroj a zostáva s nami po celý náš život. Keď trpí naše telo, trpí aj kvalita nášho života.
Pravidelnosť a oddanosť sú kľúčom k tomu, aby sme videli výsledky. Ego si vymýšľa kopec dôvodov, prečo nevenovať svoj čas sebe a svojmu rozvoju. Poďme sa teraz do toho pustiť spoločne, s rozhodnosťou a bez výhovoriek. Doprajme si to pre seba a pre svoje zdravie.
Pripravili sme pre Vás kurz, ktorý pozostáva z 12 online stretnutí zameraných na spevnenie, spružnenie, posilnenie a vyrovnanie svojho tela. Súčasťou každého stretnutia bude aj práca s dychom a vedená meditácia. Každé stretnutie trvá približne 75 minút. Ak sa nebudeš vedieť niektorého cvičenia zúčastniť, nevešaj hlavu, budeš mať k dispozícii aj video nahrávku.

Na kurze sa budeš učiť:

* spevniť a spružniť svoje telo
* podporiť svoje zdravie
* budovať si sebaúctu a sebadôveru
* rozvíjať svoj tvorivý potenciál
* pracovať so strachom a úzkosťou
* vytvárať si životnú rovnováhu
* rozpoznávať svoj životný zámer

Kurz je vhodný pre mužov aj ženy všetkých vekových kategórií, pre začiatočníkov, aj pokročilých.

Každé jedno cvičenie bude jedinečné.

Vašim sprievodcom bude Matej Jurenka, zakladateľ metódy Rozvaha pohybu, ktorý sa venuje pohybovým umeniam a meditácií už viac ako 20 rokov. Viac info o Matejovi nájdete na stránke http://www.rozvahapohybu.sk

Dátum: 9.1., 16.1., 23.1., 30.1., 6.2., 13.2., 20.2., 27.2., 6.3., 13.3., 20.3., 27.3.2023
Čas: vždy v pondelok o 18tej, každá lekcia trvá cca 75 minút
Cena: 10€ za jedno stretnutie alebo zvýhodnená cena 99€ za celý cyklus 12 stretnutí
Miesto: Kurz prebieha ONLINE na ZOOM-e. Link na pripojenie sa Vám bude zaslaný po prihlásení sa na kurz cez formulár nižšie a uhradení ceny kurzu.
Video záznamy:  link k záznamu cvičenia dostane každý zaregistrovaný do niekoľko dní po online stretnutí.

EŠTE STÁLE SA MÔŽETE PRIHLASOVAŤ NA CELÝ KURZ!
Ak tak urobíte, pošleme Vám videozáznamy z prvých dvoch stretnutí, ktoré už prebehli. Aby Vám nič neušlo 🙂

Prihlasovací formulár:



Go to Top