Loading Events

Tri stupne súkromného priestoru – Nové Zámky

(zo vzdelávacieho cyklu Rozvážne vzťahy)

Na tento seminár je potrebné sa zaregistrovať cez formulár na konci tohto textu.

Prečo som vo vzťahu s milovaným/ou vyrušovaný? Je môj nárok na súkromie prejav sebeckosti, či poruchy? Čo by som mal vo funkčnom vzťahu zdieľať a čo mi má patriť vždy? Kedy mi v práci prekračuje hranice môj kolega, či dokonca šéf? Ako si mám zachovať súkromie v komunitnom súžití? Do kedy mám rozhodovať sám za seba a od kedy sa mám prispôsobiť? Je súkromný priestor len pre egocentrikov? Dá sa vybudovať súkromie, aj keď na to nie sú materiálne predpoklady?

Dotkla sa Vás nejaká otázka, či tvrdenie? Ste zvedaví na riešenie? Pridajte sa k nám a možno tieto hlavolamy rozlúštime spolu.

Zdieľanie vlastných hraníc s niekým iným vo vzťahu je zručnosť v našej dobe silne podceňovaná. Stanovovať si hranice je jedna vec, ale vedieť zadávať pravidlá pre užívanie priestoru nimi vzniknutého je zasa nová kapitola vedomostí. Možno vás to prekvapí, ale za neschopnosťou spravovať si vlastný súkromný priestor stojí vysoký podiel rozchodov inak veľmi tvorivých a funkčných vzťahov i rozpadov inak efektívnych pracovných prepojení.

Sprevádzať Vás budú:

Žubra – sprievodkyňa prirodzenou rečou tela, jeho schopností pohybu a kontaktu s prostredím, na ktoré sa napája. Pohybová terapeutka a učiteľka Rozpoznania skutočnosti, ktorá vás prevedie autentickým somatickým pohybom.

Leri – majster tvorivej komunikácie a sprievodca citovým poľomZnalec vzorcov osobnosti, ktorý vám pomôže uvedomiť si a pomenovať vaše prirodzené postoje a prepojiť ich s novými poznatkami o právach na súkromie v každodenných vzťahoch.

Dôležité organizačné informácie:

1. Cena je 69 €. Platí sa vopred. Údaje k platbe dostanete emailom po zaregistrovaní sa cez formulár nižšie.
2. Variabilný symbol: 10211030

Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte účasť čo najskôr.

Organizáciu zabezpečuje: Robert Szegheő, email: robo@vedomaskola.sk, tel.: 0915 877 800



Go to Top