Loading Events

Vzťahový seminár

Téma: Muž a Žena

Pozývam Vás na celodenný zážitkový seminár o vzťahoch a ich podstate.

Tento seminár je určený pre každého, kto chce zlepšiť svoje vzťahy a porozumieť viac tomu, ako fungujú medziľudské vzťahy. Či už ženy, muži alebo páry.

Na seminári budeme diskutovať o rôznych témach, ktoré sa týkajú vzťahov, ako napríklad: komunikácia, dôvera, úcta, vyjadrovanie emocionálneho stavu, riešenie konfliktov, zvládanie stresu a mnoho ďalších.

Program seminára bude interaktívny a zahŕňa praktické cvičenia, diskusie a príklady z reálneho života. Mojim cieľom je poskytnúť Vám užitočné nástroje a techniky, ktoré Vám pomôžu zlepšiť Vaše vzťahy a dosiahnuť väčšiu spokojnosť v osobnom aj pracovnom živote.

Počas celodenného semináru sa porozprávame a zažijeme skúsenosti, ktoré vám pomôžu zmeniť zaužívané postoje a mentálne vzorce. Dostanete praktické metodiky, ktoré fungujú a zlepšujú život človeka vo vzťahoch k zmiereniu a spolupráci.

Hnev, frustrácia, depresia, agresia, pochybnosti, nedôvera či obavy zažívané vo vzťahu ovplyvňujú náš celý život. Je dôležité pochopiť ich príčinu a nájsť z toho cestu von. Nabrať odvahu a prepustiť staré veci, ktoré nám prestali slúžiť, aby sme nastúpili na cestu duše.

Šťastie, radosť a láska sú smerodajným ukazovateľom nášho zažívania. Utrpenie, strach a bolesť nám ukazujú čo treba v našich životoch zmeniť, prijať a do hĺbky pochopiť.

Pokiaľ budeme hádzať všetko na iných nestane sa v našich životoch žiadna zmena. Plnohodnotná zodpovednosť nás vedie k slobode a vystúpenia z utrpenia a nevedomosti.

Teším sa na Vašu účasť a veríme, že Vás seminár obohatí a pomôže Vám nájsť nové perspektívy pre lepší a plnohodnotnejší život.

Sprevádzať seminárom bude Branislav Rybička, ktorý pôsobí v Univerzite vedomého života ako učiteľ a sprievodca. Tvorí cyklus Cesta vedomého muža, napísal niekoľko kníh, napísal množstvo článkov a o sebe vraví, že je človek, ktorý miluje život.

Organizačné informácie:

Kedy: 29. 4. 2023 od 10:00 – 18:00 s prestávkou na obed

Kde: Dobrá čajovňa, Mäsiarska 42, Košice

Koľko: Cena je 49,- eur za celý seminár

Prihlás sa a uhraď celú sumu do 22.4.2023 cez registračný formulár pod týmto textom.

Počet miest je obmedzený

Viac info: brano@vedomaskola.sk



Go to Top