Loading Events

ŽENA: sila bojovníčky

Milá žena,

veríš v silu svojich snov? Vieš ich aj zhmotniť? Pozývame Ťa na víkendový seminár ŽENA: sila bojovníčky, kde sa budeme venovať práci s vnútorným archetypom bojovníčky. Nie, nebudeme bojovať. Budeme sa učiť jasnosti nášho konania. Keď sa zmierime s našimi tieňmi a strachmi, mení sa naše vnímanie skutočnosti. Dokážeme konať s JASNOSŤOU. Môžeme sa prejavovať veľmi dynamicky a aktívne. No táto aktivita vychádza z vnútorného pokoja. Preto mieri PRESNE. Takéto konanie nie je motivované vzdorom, či bažením. Vychádza z JASNOSTI vnútorného zámeru.

Archetyp bojovníčky nás učí ALEBO témy stretnutia:
💎 Schopnosť manifestovať zámery v hmote
💎 Zdravé hranice vo vzťahoch
💎 Energia hnevu a jej tvorivý potenciál
💎 Aktivácia kanálov hojnosti

SÚČASŤOU SEMINÁRA BUDÚ:

🌹 Dynamické meditácie
🌹 Liečivé vedené meditácie
🌹 RITUÁL “Dary duše”, aktivácia tvorivého potenciálu a hojnosti
🌹 Energetické cvičenia zamerané na vnútorný oheň
🌹 Tanec, joga a dychové cvičenia na aktiváciu životnej energie
🌹 Regenerácia v prírode
🌹 Chutná vegánska výživa

Organizačné informácie:

Termín: 31.3-2.4., piatok-nedeľa
Kde: Centrum LOVINKA pri Lučenci
Cena: 300 Eur (zahŕňa kurzovné, ubytovanie a stravu)

Prihlášky a registrácia emailom na nikola.lankova@gmail.com

Seminár začína v piatok o 17:00 a končí v nedeľu okolo 14:00. Čaká nás chutná vegánska obživa. V piatok začíname večerou a v nedeľu končíme obedom. Ubytovane je vo viac-posteľových izbách. Prineste si so sebou spacák, vankúšik, meditačný vankúšik, karimatku na cvičenie, uterák, prezuvky, oblečenie na meditácie, cvičenie, tanec, v ktorom sa cítite príjemne, krásne a žensky, oblečenie na vychádzky do prírody (aj v prípade dažďa), ekologickú kozmetiku (biočistička), šatku na oči, pero, zápisník, sódu bikarbónu.

Seminár je súčasťou vzdelávacieho cyklu Posvätného ženstva KŇAŽKY IRIJE. Tieto semináre sa dajú absolvovať ako celý cyklus alebo samostatne (okrem semináru ZRODENIE BOHYNE).
Najbližšie semináre z cyklu Posvätného ženstva Kňažky Irije:
ŽENA: sila bojovníčky – 31.3.-2.4., Lovinka
ŽENA: sila milenky – 25.5.-28.5., Lovinka

Okrem toho pripravujeme:
Letný 5-dňový pobyt pre ženy: Pod krídlami IRIJE, 12.7.-16.7., Prameň Života
Letný 5-dňový pobyt, mužsko-ženský kruh, KRUH RODA A IRIJE: posvätnosť JARLA, 9.8.-13.8., Prameň Života

O LEKTOROVI:

Nika je tvorcom a sprievodcom meditačných ŽiJA kurzov a seminárov, ktorých zámerom je prepájať ľudí s ich božskou podstatou, s vyšším JA. Ži JA zážitkové semináre zahŕňajú meditačné cvičenia, vedomú prácu s telom a dychom, energetické cvičenia, dynamické meditácie či prepájanie so živlami. Nika sprevádza ženské kruhy KŇAŽKY IRIJE, ktoré majú zámer podporiť ženy v zvedomení si vlastnej sily, rozvíjaní vlastnej jedinečnosti, žití v pravde, radosti a láske. V Škole posvätného ženstva Kňažky Irije sa učíme prehlbovať stav otvoreného srdca, vstupovať do neosobného ticha, transformovať emócie cez telo, uzdravovať naše telo skrze vedomú prítomnosť v tele. Učíme sa opäť sa cítiť, byť si vedomé svojho tela, svojho lona a byť v spojení s božstvom v sebe. Hlboký liečivý a tvorivý potenciál ženských kruhov Kňažky IRIJE inšpiroval Niku vytvoriť láskyplné a bezpečné zázemie aj pre mužov aj pre ženy súčasne. Vznikli Kruhy RODA A IRIJE – mužsko-ženské kruhy venované prehĺbeniu spojenia so sebou, aktivácii svojho vnútorného potenciálu a podpore nových kódov spolupráce a zdieľania medzi mužom a ženou. Spolupracuje s Univerzitou vedomého života ako učiteľka Rozpoznania skutočnosti a meditácií. Prepájanie zručnosti meditácie s pragmatickosťou náuky Rozpoznania skutočnosti robí z Niky sprievodcu, ktorý uzemňuje a učí lietať zároveň. Jej silnými kvalitami je autenticita, oddanosť svojej ceste a schopnosť vytvoriť silné liečivé zázemie prijatia a bezpečia. Robí osobné konzultácie a sprevádza ľudí pri zaceľovaní emočných zranení a návrate k rozvážnemu spôsobu života.

„Čo sa týka mojej “ženskej cesty“, veľmi ma ovplyvnilo stretnutie s mojou učiteľkou Zolou Dubnikovou. Môj postoj k sebe ako k žene, k pohybu ako aj k vnímaniu a preciťovaniu svojho tela. Zola Dubnikova je medzinárodná lektorka a tanečnica, ktorá prináša svetu svoj unikátny Holistic Dance Language (jazyk holistického tanca), ktorý lieči a transformuje nielen telo, ale aj dušu. Pri Zole to bola “láska na prvý pohľad“ a po absolvovaní jej víkendového seminára na Slovensku som vedela, že chcem ísť aj na jej 2-mesačný Sacred Dance Training do Indie. Tento fyzicky aj emočne intenzívny a transformačný pobyt som absolvovala 2-krát. Druhý krát aj ako súčasť Zolinho support teamu s úlohou podpory žien v liečivo-emočných procesoch. To mi umožnilo nielen ďalej sa rozvíjať v úžasných pohybovo-duchovných náukach, ktoré Zola prináša, ale aj rozvíjať sa v zručnosti sprevádzania žien a ľudí celkovo v liečbe emočných zranení.

Z mojich učiteľov svieti na mojej ceste môj blízky priateľ Leri Veleslav. Okrem náuky Rozpoznania skutočnosti, ktorá mi prišla prostredníctvom neho do života a z uletenej ezo víly spravila ezo vílu s koreňmi (viz seminár Neha s koreňmi) mi tento človek priniesol do života dar meditácie. Bol pre mňa dostatočne silným vzorom, aby som nasledovala jeho radu zpred 6 rokov „každé ráno si sadni na zadok a medituj.“ Meditácie sa stali bežnou súčasťou môjho života a prichádzajú mi v nich aj vnemy k mojej práci a novým tvorivým projektom. Môžem povedať, že práve dar meditácie mi umožnil vznik a rozvoj milovaného bábätka – projektu Kňažky Irije. V prístupe k meditáciám a k životu celkovo nachádzam momentálne veľkú podporu a inšpiráciu u Moojiho a v dielach amerického psychiatra Davida R. Hawkinsa.

V energetike ženského tela som sa vzdelávala aj u Zulmy Reyo. Pod jej vedením som absolvovala Feminine Mysteries 1,2. Zulma bola dlhoročnou Oshovou žiačkou, žijúcou v jeho blízkosti a taktiež dlhoročnou žiačkou liečiteľa a kresťanského mystika z Cypru Daskalosa.

Čo sa týka práce s telom, energiami a posvätnej sexuality, inšpiruje ma aj práca tantrickej učiteľky a mystičky Sofie Sundari, u ktorej som absolvovala niekoľko kurzov. Rozvíjam sa aj v oblasti jogy, absolvovala som jogový trénersky výcvik u Fredyho Ayisiho a niekoľko seminárov pod vedením Mateja Jurenku. Pri práci s vedomím, liečením emočných zranení ma veľmi posunuli semináre na tému kvantového tvorenia u Evky Ďurišovej.

Univerzita vedomého života je vlajková loď Spoločenstva vedomého života. Jej zámerom je poskytovať vzdelanie vedúce k vnútornej slobode človeka. Pomáhame k vytváraniu spoločnosti založenej na vzájomnej spolupráci a zdieľaní, bez posudzovania. Ctíme si hodnoty PRAVDY, SLOBODY a VERNOSTI. Pomáhame vytvárať bezpečný priestor pre rozvoj jedinečnosti každého jednotlivca, kde môžeme slobodne rozvíjať a zdieľať svoje kvality s okolím pre osoh všetkých. Viac info o štúdiu Rozpoznania skutočnosti a našich ďalších aktivitách nájdete na www.vedomaskola.sk.



Go to Top