Loading Events

Mimo komfortnú zónu

Cesta Vedomého Muža

Čo ti dá Cesta Vedomého Muža?

Vnímavosť, porozumenie, pochopenie a poznanie vecí z nás robí skúsených mužov a až samotné činy z nás robia skutočných mužov. Každý jeden z nás, ktorí číta tieto riadky sa dostal v živote do bodu, ktorý bol hraničný. Nevedel čo sa stane alebo čo príde po danom rozhodnutí. Či to bude správne alebo chybné. Veľakrát to bolo aj chybné, no skúsenosť, ktorú nám to prinieslo bolo na nezaplatenie. Častokrát to bolo aj správne a posunulo nás to míľovými krokmi tam kde sme teraz.

V tejto dobe je možností neúrekom, môžeme byť čím chceme a môžeme robiť čo chceme. Obmedzenia, ktoré sa nachádzajú vôkol nás sú len obmedzením nášho myslenia a pochopenia princípov života.

Tento cyklus  je o tebe o tvojej vnútornej sile. Pochopení samého seba ako jednotlivca, aj kolektívneho spoluhráča. Pozrieš sa na svoje slabé stránky, ale aj silné. Nájdeš veľa nových myšlienok a hlavne zažiješ veľa zážitkov, ktoré ti ukážu teba samého.

Stretnutia sú víkendového zážitkového charakteru, ktoré ti prinesú vnútornú zmenu a obohatenie. Pomyselný „návod“ na život, ktorý nájdeš v sebe, aby si mohol byť vzorom pre svoje okolie a budúce generácie. Nemôžeš byť tým kým nie si, iba tým kým skutočne vo svojom vnútri si.

Počas predošlých ročníkov nimi prešli muži, ktorí našli svoju silu, odvahu, múdrosť, podstatu aj odhodlanie čeliť úskaliam každodenného života trochu inak. Zmenili svoje postoje, myslenie a našli v sebe hĺbku a prepojenie s mužskou podstatou.

Slová môžu poukazovať na všeličo no samotný zážitok je viac ako tisíce slov, preto ťa pozývam do kruhu, aby si čelil svojim strachom. Našiel zmysel svojej mužskej podstaty. Zlepšil si vzťahy a stretol skvelých ľudí a objavil nové miesta.

O čom je víkend: Mimo komfortnú zónu?

Život v ktorom sa nachádzame nás učí prispôsobovať sa rýchlym zmenám. Nečakať a konať. Byť zodpovedným tvorcom aj ochrancom. Tlak, napätie, stres, strach z nás dolujú tie najhlbšie sily, ktoré v nás driemu.

Zážitkový víkend je o prekračovaní vnútorných hraníc vo vonkajšom svete. Čím menej budete vedieť, tým viac si z toho viete zobrať. Môžete to brať ako hru, cvičenie alebo paralelnú skutočnosť v ktorej sa vaše ja ocitlo.  Počas tohto stretnutia účastníci zažijú osobnú premenu, ktorá bude mimo komfortnú zónu.

O sprievodcovi:

Dlhé roky som bol ako otrok a robil veci, ktoré som musel, až kým som si nedovolil vystúpiť z určitých princípov a začal som žiť inak. Presne tak, ako si to moje zrodenie vyžaduje. Od toho času sprevádzam ľudí k ich podstate zrodenia a zmyslu života. Návody, techniky, metodiky, ktoré učím a zdieľam sú len nápomocnými nástrojmi k plnej podstate nás samých.

Sprevádzanie mužov je kapitola sama o sebe. Počas predošlých rokov som stretol desiatky až stovky mužov, ktorí hľadali zmysel života, naplnenie vo vzťahoch, zmierenie s minulosťou a okolnosťami, ktoré sám život ponúka. Boli a sú to muži, ktorí vystúpili zo svojho tieňa a zmenili sa k lepším verziám samých seba.

Informácie o stretnutí:

Kedy: 31. 3. – 2. 4. 2023, od Piatku 31. 3. 2023 o 17:00 h do 2. 4. 2023 cca 14:00 h
Kde: Shambhala mind & outdoor centrum Lúčka pri Rožňave
Koľko: Cena víkendu je250,- eur. V cene je ubytovanie, strava a sprevádzanie

Prihlásenie je možné 17.2.2023 cez formulár na konci textu: https://vedomaskola.sk/cesta-vedomeho-muza/

Pre prihlásenie posielajte zálohu 100,- EUR s vaším menom na č.ú. IBAN: SK72 8360 5207 0042 0314 9428

Počet miest max 12.

Pre viac informácií ma kontaktujte na brano@vedomaskola.sk alebo na tč 0949 502 174

Storno podmienky
V prípade neúčasti sa storno poplatky účtujú nasledovne:
v prípade storna do 7 dní pred začatím akcie, prepadá 100% zálohy
v prípade storna do 14 pred začatím akcie, prepadá 50% zálohy
v prípade storna viac 14 pred začatím akcie sa záloha vracia v plnej čiastke

Prihlasovací formulár



Go to Top