Loading Events

ŽENA: Sila čarodejky

Na tento seminár sa prosím registrujte cez formulár na konci tohto textu. Ďalšie informácie dostanete cez email. Kapacita je obmedzená na 14 účastníkov.
Variabilný symbol seminára: 70211029

Milé ženy,

srdečne Vás pozývame na magický seminár ŽENA: SILA ČARODEJKY, ktorý sa uskutoční v lone panenskej prírody. Seminár je zameraný na aktiváciu a harmonizáciu vnútorného archetypu ČARODEJKY, vedmy, šamanky. Termín semináru je zámerne orientovaný na obdobie „dušičiek“, keď je hranica medzi zjaveným a skrytým svetom tenšia. Počas semináru sa budeme venovať aktivácii tretieho oka a intuície, prebudeniu životnej sily a vitality, aktivovaniu vedomého spojenia myseľ-srdce a rozvíjaniu liečivej a harmonizačnej frekvencie otvoreného srdca. Tak ako na všetkých seminároch z tohto cyklu, budeme pracovať aj s liečením a harmonizáciou ženského lona. Súčasťou semináru bude aj obrad ZMIERENIA, ÚCTY A VĎAČNOSTI venovaný našim predkom.

Archetyp čarodejky a jeho rozvážne použitie v našom živote súvisí hĺbkovo aj s pokorou. Keď otvárame skryté dary tohto archetypu, potrebujeme súčasne pracovať s vnútornou čistotou duše a čistotou zámeru. Nerozvíjame svoje talenty preto, aby sme boli lepší ako druhí alebo aby sme dokázali svetu našu výnimočnosť. Výnimoční sme už tým, že sme sa zrodili a dar JEDINEČNOSTI dáva Boh každej bytosti pri jej zrodení. Dokazovať si vlastnú výnimočnosť znamená, že neveríme, že ju máme a zapierame dar, ktorý sme od Boha dostali. Namiesto dokazovania si vlastnej výnimočnosti, skúsime už na začiatku prijať vieru v svoju hodnotu rovnocennú s ostatnými a dovolíme si rozvíjať vlastnú JEDINEČNOSŤ. Necháme tak svoju osobnosť žiariť svetlo Ducha zafarbené jedinečnosťou našej duše.

Počas seminára sa budeme venovať týmto témam:

  • Ukotvenie v srdci, frekvencia otvoreného srdca a liečenie citových zranení
  • Prebudenie vnútornej sily a životnej vitality
  • Aktivácia 3.oka a intuície
  • Harmonizácia a liečenie ženského lona
  • ZMIERENIE, VĎAČNOSŤ, POKORA a sila rodných koreňov

Súčasťou seminára budú:

  • Vedené Zaži JA meditácie – autorské Zaži JA meditácie sa opierajú o 3 základné piliere – rozvíjanie stavu neosobného ticha, stav otvoreného srdca a vedomá prítomnosť v tele – všetky 3 piliere týchto meditácií vychádzajú z jedného základu – bytie v prítomnosti – prehlbujú schopnosť prijímať vnemy od svojho vyššieho JA -tvorivého vedomia, dochádza k liečeniu tela, harmonizácii mysle a poznaniu seba samého ako čistého vedomia
  • Dynamické meditácie – meditačné techniky, kde skrze aktívny pohyb, tanec, prácu s dychom dochádza k liečeniu, aktivácii vnútorných energií a harmonizácii tela a mysle
  • Hadia meditácia – prebudenie životnej sily
  • Cvičenie, joga a tanec – pre výživu tela i duše
  • Tantra – aktivácia ženského lona
  • Relaxačná cesta zvukom (hra na hangpan)
  • Liečivý obrad ZMIERENIE venovaný našim predkom
  • Chutná vegánska výživa pre ozdravenie tela

Organizačné informácie:

Termín: 29.10.-1.11.2021, piatok-pondelok

Cena: 163 Eur (zahŕňa lektorné a administratívu, platí sa vopred) plus 100 Eur (zahŕňa stravu a ubytovanie, platí sa na mieste).

Seminár začína v piatok o 18:00 a končí v pondelok o 15:00. Čaká nás chutná vegánska obživa od Jarabinky o.z. V piatok začíname večerou a v pondelok končíme obedom.

Prineste si so sebou spacák (postele sú k dispozícii), vankúšik, meditačný vankúšik, karimatku na cvičenie, uterák, prezuvky, pohodlné oblečenie na meditáciu, cvičenie, tanec ako aj na vychádzky do prírody (aj v prípade dažďa), plavky, ekologickú kozmetiku (biočistička), šatku na oči, pero, zápisník, sódu bikarbónu.

O lektorke:

Seminárom Vás bude sprevádzať Nika Laňková. Nika pôsobí ako učiteľka v Univerzite vedomého života, kde vyučuje rozpoznanie skutočnosti v 1. ročníku a zručnosť meditácie v semestri Duševné telo. Prepájanie zručnosti meditácie s pragmatickosťou náuky Rozpoznania skutočnosti robí z Niky sprievodcu, ktorý uzemňuje a učí lietať zároveň. Jej silnými kvalitami je autenticita, oddanosť svojej ceste a schopnosť vytvoriť silné liečivé zázemie prijatia a bezpečia. Je tvorcom meditačných kurzov Ži JA, ktorých zámerom je približovať ľuďom spojenie s ich vyšším božským JA. Zaži JA zážitkové semináre zahŕňajú meditačné cvičenia, vedomú prácu s telom a dychom, energetické cvičenia, dynamické meditácie či prepájanie so živlami. Sprevádza ženské kruhy KŇAŽKY IRIJE. Robí osobné konzultácie a sprevádza ľudí pri zaceľovaní emočných zranení a návrate k rozvážnemu spôsobu života.

V oblasti jogy Nika absolvovala lektorský výcvik u Fredyho Ayisiho ako aj niekoľko seminárov pod vedením slovenského jogína Mateja Jurenku. „Môj postoj k pohybu ako aj k vnímaniu a preciťovaniu svojho telu veľmi ovplyvnila moja učiteľka Zola Dubnikova. Zola Dubnikova je medzinárodná lektorka a tanečnica, ktorá prináša svetu svoj unikátny Holistic Dance Language (jazyk holistického tanca), ktorý lieči a transformuje nielen telo, ale aj dušu. Pri Zole to bola “láska na prvý pohľad“ a po absolvovaní jej víkendového seminára na Slovensku som vedela, že chcem ísť aj na jej 2-mesačný Sacred Dance Training do Indie. Tento fyzicky aj emočne intenzívny a transformačný pobyt som absolvovala 2-krát. Druhý krát aj ako súčasť Zolinho support teamu s úlohou podpory žien v liečivo-emočných procesoch. To mi umožnilo nielen ďalej sa rozvíjať v úžasných pohybovo-duchovných náukách, ktoré Zola prináša, ale aj rozvíjať sa v zručnosti sprevádzania žien a ľudí celkovo v liečbe emočných zranení. Čo sa týka práce s telom, energiami a posvätnej sexuality, priťahuje a inšpiruje ma aj práce tantrickej učiteľky a mystičky Sofie Sundari, u ktorej som taktiež absolvovala seminár. Keď hovoríme o energetike ženského tela a o vnímaní človeka ako multidimenzionálnej bytosti, ovplyvnilo ma aj učenie Zulmy Reyo, u ktorej som absolvovala Feminine Mysteries 1,2. Zulma bola dlhoročnou Oshovou žiačkou, žijúcou v jeho blízkosti a taktiež dlhoročnou žiačkou liečiteľa a kresťanského mystika z Cypru Daskalosa.

K meditáciám ma priviedol môj učiteľ Rozpoznania skutočnosti v Univerzite vedomého života Leri Veleslav. To som ešte netušila ako veľmi tento krok ovplyvní moju životnú cestu a s úsmevom si pamätám na slová môjho priateľa i učiteľa spred niekoľkých rokov – „každé ráno si sadni na zadok a medituj.“ Meditácie sa stali bežnou súčasťou môjho života a prichádzajú mi v nich aj vnemy k mojej práci a novým tvorivým projektom. V prístupe k meditáciám a k životu celkovo nachádzam momentálne veľkú podporu a inšpiráciu u Moojiho a v dielach amerického psychiatra Davida R. Hawkinsa.

ENERGETICKÁ PODPORA KRUHU:

Lucia Muchová, študentka Ropoznania skutočnosti, absolventka meditačných ŽiJA kurzov a kňažka Irije

CHUTNÚ VEGÁNSKU OBŽIVU NÁM PRIPRAVIA:

Jarabinky o.z. , ktorí majú bohaté skúsenosti s tým, aký má výživa dopad na naše telo. Pomáhajú ľuďom na ceste k zdravšiemu životu aj skrze zmeny a úpravy jedálnička. A my tak budeme mať možnosť podporiť ozdravný vplyv seminára aj skrze výživu.

Univerzita vedomého života  je vlajková loď Spoločenstva vedomého života. Jej zámerom je poskytovať vzdelanie vedúce k vnútornej slobode človeka. Pomáhame k vytváraniu spoločnosti založenej na vzájomnej spolupráci a zdieľaní, bez posudzovania. Ctíme si hodnoty PRAVDY, SLOBODY a VERNOSTI. Pomáhame vytvárať bezpečný priestor pre rozvoj jedinečnosti každého jednotlivca, kde môžeme slobodne rozvíjať a zdieľať svoje kvality s okolím pre osoh všetkých. Viac info o štúdiu Rozpoznania skutočnosti a našich ďalších aktivitách nájdete na www.vedomaskola.sk.

Na tento seminár sa prosím registrujte cez formulár na konci tohto textu. Ďalšie informácie dostanete cez email. Kapacita je obmedzená na 14 účastníkov.
Variabilný symbol seminára: 70211029



Go to Top