Loading Events

ŽENA: sila milenky

Milá žena,

pozývame Ťa na seminár ŽENA: sila milenky z cyklu seminárov posvätného ženstva KŇAŽKY IRIJE, ktoré sprevádza Nika Laňková. Budeme rozvíjať a uzdravovať archetyp milenky v nás. Ako sa vyživiť zvnútra, ako sa odovzdať životu a stať sa mu milenkou? Čakajú nás taoistické i tantrické techniky na liečenie a harmonizáciu ženského lona. Prepustíme pocity hanby či viny z nášho tela a zvedomíme si dary posvätnej sexuality. Budeme sa venovať aktivácii hadej sily v nás, ktorá nám umožňuje hlbšie rozvíjať a používať náš tvorivý potenciál. Pretože sexuálna energia je tvorivá energia, ktorú môžeme využívať na uzdravenie, zrod nového života, rozvoj kreativity ako aj tvorivé projekty. A schopnosť vychutnávať si život. Vášnivo, radostne a bez pocity viny.

TÉMY, ktorým sa budeme počas víkendu venovať:

  • Harmonizácia a liečenie ženského lona
  • Aktivácia hadej sily
  • Posvätná sexualita
  • Aktivácia vnútorného okruhu lono-srdce-3.oko
  • Kanály extázy v tele
  • Prepúšťanie pocitov viny a hanby z vlastnej sexuality
  • Prijatie vlastného tela
  • Prepustenie role sexuálnej obete
  • Návrat k vlastnej čistote, vystúpenie zo sexuálnej duality

Súčasťou seminára budú:

  • Dynamické meditácie
  • Ži JA meditácie
  • Liečivé vedené meditácie
  • Hadia meditácia
  • Energetické cvičenia – harmonizácia yoni
  • Tanec posvätnej prostitútky
  • Cvičenie, joga, tanec a dychové cvičenia na aktiváciu životnej energie – pre výživu tela i duše
  • Splývanie so živlami prírody
  • Chutná vegánska výživa

Organizačné informácie:

Termín: 12.5.-15.3.2022, štvrtok-nedeľa

Kde: Centrum LOVINKA pri Lučenci

Kurzovné: 163 Eur

Poplatok za stravu a ubytovanie vo výške 110 Eur sa platí na mieste.

Prihlášky a registrácia emailom na nika@vedomaskola.sk

Seminár začína vo štvrtok o 18:00 a končí v nedeľu okolo 15:00. Vo štvrtok začíname večerou a v nedeľu končíme obedom. Ubytovane je vo viac-posteľových izbách. Prineste si so sebou spacák, vankúšik, meditačný vankúšik, karimatku na cvičenie, uterák, prezúvky, oblečenie na meditácie, cvičenie, tanec, v ktorom sa cítite príjemne, krásne a žensky, oblečenie na vychádzky do prírody (aj v prípade dažďa),  prírodný telový olej, ekologickú kozmetiku (biočistička), šatku na oči i na telo, plavky, pero, zápisník, sódu bikarbónu.

Kapacita semináru: 16 účastníkov

Seminár je súčasťou vzdelávacieho cyklu posvätného ženstva KŇAŽKY IRIJE. Tieto semináre sa dajú absolvovať ako celý cyklus alebo samostatne (okrem záverečného seminára ZRODENIE BOHYNE, ktorého účasť je podmienená absolvovaním celého cyklu).

Zahŕňajú úvodný seminár:  ŽENA: sila nehy s koreňmi – najbližší termín 9.6.-12.6.2022, Lovinka

Prácu s archetypmi – ŽENA: sila čarodejky (jeseň), ŽENA: sila matky (zima),  ŽENA: sila bojovníčky (25.3.-27.3.), ŽENA: sila milenky (12.5.-15.5.) a ŽENA: zrodenie Bohyne (20.7.-24.7.)

O lektorovi

Seminárom Vás bude sprevádzať Nika Laňková. Nika je tvorcom a sprievodcom meditačných ŽiJA kurzov a seminárov, ktorých zámerom je prepájať ľudí s ich božskou podstatou, s vyšším JA. Ži JA zážitkové semináre zahŕňajú meditačné cvičenia, vedomú prácu s telom a dychom, energetické cvičenia, dynamické meditácie či prepájanie so živlami. Nika sprevádza ženské kruhy KŇAŽKY IRIJE, ktoré majú zámer podporiť ženy v zvedomení si vlastnej sily, rozvíjaní vlastnej jedinečnosti, žití v pravde, radosti a láske. V škole posvätného ženstva Kňažky Irije sa učíme prehlbovať stav otvoreného srdca, vstupovať do neosobného ticha, transformovať emócie cez telo, uzdravovať naše telo skrze vedomú prítomnosť v tele. Učíme sa opäť sa cítiť, byť si vedomé svojho tela, svojho lona a byť v spojení s božstvom v sebe. Nika pôsobí aj ako učiteľka v Univerzite vedomého života, kde vyučuje Rozpoznanie skutočnosti v 1. ročníku a zručnosť meditácie v semestri Duševné telo. Prepájanie zručnosti meditácie s pragmatickosťou náuky Rozpoznania skutočnosti robí z Niky sprievodcu, ktorý uzemňuje a učí lietať zároveň. Jej silnými kvalitami je autenticita, oddanosť svojej ceste a schopnosť vytvoriť silné liečivé zázemie prijatia a bezpečia. Robí osobné konzultácie a sprevádza ľudí pri zaceľovaní emočných zranení a návrate k rozvážnemu spôsobu života.

„Čo sa týka mojej “ženskej cesty“, veľmi ma ovplyvnilo stretnutie s mojou učiteľkou Zolou Dubnikovou. Môj postoj k sebe ako k žene, k pohybu ako aj k vnímaniu a preciťovaniu svojho tela. Zola Dubnikova je medzinárodná lektorka a tanečnica, ktorá prináša svetu svoj unikátny Holistic Dance Language (jazyk holistického tanca), ktorý lieči a transformuje nielen telo, ale aj dušu. Pri Zole to bola “láska na prvý pohľad“ a po absolvovaní jej víkendového seminára na Slovensku som vedela, že chcem ísť aj na jej 2-mesačný Sacred Dance Training do Indie. Tento fyzicky aj emočne intenzívny a transformačný pobyt som absolvovala 2-krát. Druhý krát aj ako súčasť Zolinho support teamu s úlohou podpory žien v liečivo-emočných procesoch. To mi umožnilo nielen ďalej sa rozvíjať v úžasných pohybovo-duchovných náukach, ktoré Zola prináša, ale aj rozvíjať sa v zručnosti sprevádzania žien a ľudí celkovo v liečbe emočných zranení.

Z mojich učiteľov svieti na mojej ceste môj blízky priateľ Leri Veleslav. Okrem náuky Rozpoznania skutočnosti, ktorá mi prišla prostredníctvom neho do života a z uletenej ezo víly spravila ezo vílu s koreňmi (viz seminár Neha s koreňmi) mi tento človek priniesol do života dar meditácie. Bol pre mňa dostatočne silným vzorom, aby som nasledovala jeho radu zpred 6 rokov „každé ráno si sadni na zadok a medituj.“ Meditácie sa stali bežnou súčasťou môjho života a prichádzajú mi v nich aj vnemy k mojej práci a novým tvorivým projektom. Môžem povedať, že práve dar meditácie mi umožnil vznik a rozvoj milovaného bábätka – projektu Kňažky Irije. V prístupe k meditáciám a k životu celkovo nachádzam momentálne veľkú podporu a inšpiráciu u Moojiho a v dielach amerického psychiatra Davida R. Hawkinsa.

V energetike ženského tela som sa vzdelávala aj u Zulmy Reyo. Pod jej vedením som absolvovala Feminine Mysteries 1,2. Zulma bola dlhoročnou Oshovou žiačkou, žijúcou v jeho blízkosti a taktiež dlhoročnou žiačkou liečiteľa a kresťanského mystika z Cypru Daskalosa. Čo sa týka práce s telom, energiami a posvätnej sexuality, priťahuje a inšpiruje ma aj práca tantrickej učiteľky a mystičky Sofie Sundari, u ktorej som absolvovala seminár. Rozvíjam sa aj v oblasti jogy, absolvovala som jogový trénersky výcvik u Fredyho Ayisiho a niekoľko seminárov pod vedením Mateja Jurenku. Pri práci s vedomím, liečením emočných zranení ma veľmi posunuli semináre na tému kvantového tvorenia u Evky Ďurišovej.“

ENERGETICKÁ PODPORA KRUHU: Lucia Muchová, študentka Ropoznania skutočnosti, absolventka meditačných ŽiJA kurzov a kňažka Irije

Univerzita vedomého života – je vlajková loď Spoločenstva vedomého života. Jej zámerom je poskytovať vzdelanie vedúce k vnútornej slobode človeka. Pomáhame k vytváraniu spoločnosti založenej na vzájomnej spolupráci a zdieľaní, bez posudzovania. Ctíme si hodnoty PRAVDY, SLOBODY a VERNOSTI. Pomáhame vytvárať bezpečný priestor pre rozvoj jedinečnosti každého jednotlivca, kde môžeme slobodne rozvíjať a zdieľať svoje kvality s okolím pre osoh všetkých. Viac info o štúdiu Rozpoznania skutočnosti a našich ďalších aktivitách nájdete na www.vedomaskola.sk.



Go to Top