Nahrávam Udalosti

ŽENA: sila nehy s koreňmi

Na tento seminár sa prosím registrujte cez formulár na konci tohto textu. Ďalšie informácie dostanete cez email. Kapacita je obmedzená na 14 účastníkov.

Milá žena,
pozývam Ťa na transformačný seminár ŽENA: sila nehy s koreňmi v lone panenskej prírody. Seminár je zameraný na aktiváciu srdcovej čakry a ženského lona. Budeme sa venovať technikám, ktoré harmonizujú naše energetické telo a naučíme sa ako transformovať a prepustiť z nášho citového tela NAVové, nízkovibračné energie, ktoré nám bránia prežívať v živote šťastie. Sú to často podprahové presvedčenia, ktoré o seba máme, skryté pocity krivdy, viny, hanby, nenaplnené očakávania, ktoré nás vychyľujú z našej prirodzenosti. Nie, tento seminár nie je o tom, aká by si mala byť. Tento seminár je o tom, KTO SI? Objav kto si, pod nánosom programov, presvedčení či zranení, ktoré Ti už neslúžia. Dovoľ si naplno využiť svoj ženský potenciál, rozvíjať svoju jedinečnosť, tvorivosť, dary svojej duše v súlade so svojou prirodzenosťou. Stáť v PRAVDE vyžaduje odvahu. Cesta vnútornej pravdy je pre ženy, ktoré sa neboja postaviť sa tvárou tvár sami sebe. Príď sa zmieriť so sebou, aby si sa dokázala zmieriť s okolím.

Ak máme chuť súperiť, porovnávať sa, ponižovať sa či povyšovať, je to pre nás signál, že nie sme v spojení sami so sebou. Práve rozvíjanie vlastnej jedinečnosti, spojenie s našou podstatou a ukotvenie sa v našej skutočnej sile nám umožňuje prepustiť večné súperenie a porovnávanie. Otvoriť sa ceste zmierenia, autentickej tvorbe vlastného života, kde robíme rozhodnutia z miesta lásky, nie z miesta strachu. Na tejto ceste potrebujeme zložiť nánosy rytierskych brnení, ktoré sme si budovali ako iluzórnu ochranu…aby sme necítili. Začneme opäť cítiť. Sami seba. Ostať stáť nahá vo svojej zraniteľnosti a pravde chce SILU. Tú skutočnú, ktorá vychádza z miesta lásky. Je to miesto, kde oddanosť k pravde, Bohuláske má väčšiu cenu ako masky nášho ega.

Počas seminára sa budeme venovať týmto témam:

  • Ukotvenie v srdci, frekvencia otvoreného srdca a vedomá tvorba reality
  • Aktivácia a liečenie ženského lona
  • Čistenie a harmonizácia energetického tela
  • Prebudenie životnej sily a vitality
  • Prepúšťanie pocitov krivdy a viny zo svojho citového prostredia, vystúpenie z role obete a postavenie sa do svojej sily
  • Spojenie sa s vnútornou múdrosťou svojho tela, srdca a duše

Súčasťou seminára budú:

  • Vedené Zaži JA meditácie – autorské Zaži JA meditácie sa opierajú o 3 základné piliere – rozvíjanie stavu neosobného ticha, stav otvoreného srdca a vedomá prítomnosť v tele – všetky 3 piliere týchto meditácií vychádzajú z jedného základu – bytie v prítomnosti – prehlbujú schopnosť prijímať vnemy od svojho vyššieho JA -tvorivého vedomia, dochádza k liečeniu tela, harmonizácii mysle a poznaniu seba samého ako čistého vedomia
  • Dynamické meditácie – meditačné techniky, kde skrze aktívny pohyb, tanec, prácu s dychom dochádza k liečeniu, aktivácii vnútorných energií a harmonizácii tela a mysle
  • Cvičenie, joga a tanec – pre výživu tela i duše
  • Tantra – aktivácia ženského lona
  • Relaxačná cesta zvukom (hra na hangpan)
  • Rituály so živlami – pobyt v prírode
  • Chutná vegánska výživa pre ozdravenie tela

Organizačné informácie:

Termín: 24.2.-27.2.2022, štvrtok-nedeľa

Kde: Centrum LOVINKA pri Lučenci

Cena: 163 Eur (zahŕňa lektornéadministratívu, platí sa vopred) plus 110 Eur – zahŕňa stravu a ubytovanie, platí sa na mieste. Seminár začína vo štvrtok o 18:00 a končí v nedeľu okolo 15:00. Čaká nás chutná vegánska obživa od Jarabinky o.z. Vo štvrtok začíname večerou a v nedeľu končíme obedom. Prineste si so sebou spacák (postele sú k dispozícii), vankúšik, meditačný vankúšik, karimatku na cvičenie, uterák, prezúvky, pohodlné oblečenie na meditáciu, cvičenie, tanec ako aj na vychádzky do prírody (aj v prípade dažďa), plavky, ekologickú kozmetiku (biočistička), šatku na oči, pero, zápisník, sódu bikarbónu.

Kapacita semináru: 14 účastníkov.

Seminár je súčasťou vzdelávacieho cyklu posvätného ženstva KŇAŽKY IRIJE. Tieto semináre sa dajú absolvovať ako celý cyklus alebo samostatne. Zahŕňajú úvodný seminár ŽENA: sila nehy s koreňmi. Prácu s archetypmi – ŽENA: sila čarodejky, ŽENA: sila matky, ŽENA: sila bojovníčky, ŽENA: sila milenky a ŽENA: zrodenie Bohyne.

O lektorke:

Seminárom Vás bude sprevádzať Nika Laňková. Nika pôsobí ako učiteľka v Univerzite vedomého života, kde vyučuje rozpoznanie skutočnosti v 1. ročníku a zručnosť meditácie v semestri Duševné telo. Prepájanie zručnosti meditácie s pragmatickosťou náuky Rozpoznania skutočnosti robí z Niky sprievodcu, ktorý uzemňuje a učí lietať zároveň. Jej silnými kvalitami je autenticita, oddanosť svojej ceste a schopnosť vytvoriť silné liečivé zázemie prijatia a bezpečia. Je tvorcom meditačných kurzov Ži JA, ktorých zámerom je približovať ľuďom spojenie s ich vyšším božským JA. Zaži JA zážitkové semináre zahŕňajú meditačné cvičenia, vedomú prácu s telom a dychom, energetické cvičenia, dynamické meditácie či prepájanie so živlami. Sprevádza ženské kruhy KŇAŽKY IRIJE. Robí osobné konzultácie a sprevádza ľudí pri zaceľovaní emočných zranení a návrate k rozvážnemu spôsobu života.

V oblasti jogy Nika absolvovala lektorský výcvik u Fredyho Ayisiho ako aj niekoľko seminárov pod vedením slovenského jogína Mateja Jurenku. „Môj postoj k pohybu ako aj k vnímaniu a preciťovaniu svojho telu veľmi ovplyvnila moja učiteľka Zola Dubnikova. Zola Dubnikova je medzinárodná lektorka a tanečnica, ktorá prináša svetu svoj unikátny Holistic Dance Language (jazyk holistického tanca), ktorý lieči a transformuje nielen telo, ale aj dušu. Pri Zole to bola “láska na prvý pohľad“ a po absolvovaní jej víkendového seminára na Slovensku som vedela, že chcem ísť aj na jej 2-mesačný Sacred Dance Training do Indie. Tento fyzicky aj emočne intenzívny a transformačný pobyt som absolvovala 2-krát. Druhý krát aj ako súčasť Zolinho support teamu s úlohou podpory žien v liečivo-emočných procesoch. To mi umožnilo nielen ďalej sa rozvíjať v úžasných pohybovo-duchovných náukách, ktoré Zola prináša, ale aj rozvíjať sa v zručnosti sprevádzania žien a ľudí celkovo v liečbe emočných zranení. Čo sa týka práce s telom, energiami a posvätnej sexuality, priťahuje a inšpiruje ma aj práce tantrickej učiteľky a mystičky Sofie Sundari, u ktorej som taktiež absolvovala seminár. Keď hovoríme o energetike ženského tela a o vnímaní človeka ako multidimenzionálnej bytosti, ovplyvnilo ma aj učenie Zulmy Reyo, u ktorej som absolvovala Feminine Mysteries 1,2. Zulma bola dlhoročnou Oshovou žiačkou, žijúcou v jeho blízkosti a taktiež dlhoročnou žiačkou liečiteľa a kresťanského mystika z Cypru Daskalosa.

K meditáciám ma priviedol môj učiteľ Rozpoznania skutočnosti v Univerzite vedomého života Leri Veleslav. To som ešte netušila ako veľmi tento krok ovplyvní moju životnú cestu a s úsmevom si pamätám na slová môjho priateľa i učiteľa spred niekoľkých rokov – „každé ráno si sadni na zadok a medituj.“ Meditácie sa stali bežnou súčasťou môjho života a prichádzajú mi v nich aj vnemy k mojej práci a novým tvorivým projektom. V prístupe k meditáciám a k životu celkovo nachádzam momentálne veľkú podporu a inšpiráciu u Moojiho a v dielach amerického psychiatra Davida R. Hawkinsa.

CHUTNÚ VEGÁNSKU OBŽIVU NÁM PRIPRAVIA:

Jarabinky o.z. , ktorí majú bohaté skúsenosti s tým, aký má výživa dopad na naše telo. Pomáhajú ľuďom na ceste k zdravšiemu životu aj skrze zmeny a úpravy jedálnička. A my tak budeme mať možnosť podporiť ozdravný vplyv seminára aj skrze výživu.

Univerzita vedomého života  je vlajková loď Spoločenstva vedomého života. Jej zámerom je poskytovať vzdelanie vedúce k vnútornej slobode človeka. Pomáhame k vytváraniu spoločnosti založenej na vzájomnej spolupráci a zdieľaní, bez posudzovania. Ctíme si hodnoty PRAVDY, SLOBODY a VERNOSTI. Pomáhame vytvárať bezpečný priestor pre rozvoj jedinečnosti každého jednotlivca, kde môžeme slobodne rozvíjať a zdieľať svoje kvality s okolím pre osoh všetkých. Viac info o štúdiu Rozpoznania skutočnosti a našich ďalších aktivitách nájdete na www.vedomaskola.sk.

Na tento seminár sa prosím registrujte cez formulár na konci tohto textu. Ďalšie informácie dostanete cez email. Kapacita je obmedzená na 14 účastníkov.



Go to Top