Nahrávam Udalosti

Ži JA: SILA LÁSKY

Pozývame Vás na víkendové meditačné sústredenie Ži JA: SILA LÁSKY v lone panenskej prírody centra Lovinka, v láskyplnom sprievode meditačnej sprievodkyne Niky Laňkovej.

Meditačné sústredenie, kde sa ponoríš do svojho vnútra a spojíš sa sám so sebou, so svojou božskou podstatou. Často si neuvedomujeme, že to, čo hľadáme, je v našom vnútri. Tá láska, tá sila, tá múdrosť, ten pokoj. Často sa zmietame v spleti túžob a vzdorov a nie sme si vedomý pokladu, ktorý je v nás. V každom z nás. Koľko životov potrebujeme na nájdenie seba samého? Možno stačí tento.

Seminár je zameraný na uchopenie praktickej zručnosti meditácie a stavu neosobného ticha. Je to stav, ktorý pôsobí harmonizačne na našu myseľ i telo, pomáha nám navracať myseľ do rovnováhy. Človek sa stáva vedomejší si svojej podstaty, ľahšie rozvíja svoje dary a talenty. Skrze meditáciu rozvíjame v sebe stav meditatívnosti – vnútornej harmónie s celkom. Ako sa zbaviť vnútorného odporu? Dá sa meditácia prepojiť s bežným životom? Ako súvisí zručnosť meditácie so SLOBODOU a ZODPOVEDNOSŤOU? Na tieto a ďalšie otázky si zodpovieme počas našej víkendovky.

Súčasťou semináre budú:

  • Ži JA meditácie – opierajú o 3 základné piliere – rozvíjanie stavu neosobného ticha, stav otvoreného srdca a vedomá prítomnosť v tele – všetky 3 piliere týchto meditácií vychádzajú z jedného základu – bytie v prítomnosti – prehlbujú schopnosť prijímať vnemy od svojho vyššieho JA -tvorivého vedomia, dochádza k liečeniu tela, harmonizácii mysle a rozpoznaniu seba samého ako čistého vedomia
  • Liečivé vedené meditácie
  • Dynamické meditácie
  • Joga a cvičenie
  • Relaxačná cesta zvukom (hra na hangpan)
  • Splývanie so živlami prírody
  • Chutná vegánska výživa pre ozdravenie tela

Seminár je vhodný aj pre začiatočníkov.

Organizačné informácie

Termín: 29.4.-1.5.2022, piatok-nedeľa
Kde: Centrum LOVINKA pri Lučenci

Kurzovné: 115 Eur
Poplatok za stravu a ubytovanie vo výške 80 Eur sa platí na mieste.

Prihlášky a registrácia emailom na nika@vedomaskola.sk

Seminár začína v piatok o 18:00 a končí v nedeľu okolo 15:00. V piatok začíname večerou a v nedeľu končíme obedom. Ubytovane je vo viac-posteľových izbách. Prineste si so sebou spacák, vankúšik, meditačný vankúšik, karimatku na cvičenie, uterák, prezúvky, oblečenie na meditácie a cvičenie, oblečenie na vychádzky do prírody (aj v prípade dažďa), sódu bikarbónu, ekologickú kozmetiku (biočistička), pero, zápisník,.

Kapacita seminára: 14 účastníkov

O lektorovi:

Seminárom Vás bude sprevádzať Nika Laňková. Nika je tvorcom a sprievodcom meditačných ŽiJA kurzov a seminárov, ktorých zámerom je prepájať ľudí s ich božskou podstatou, s vyšším JA. Ži JA zážitkové semináre zahŕňajú meditačné cvičenia, vedomú prácu s telom a dychom, energetické cvičenia, dynamické meditácie či prepájanie so živlami. Nika sprevádza ženské kruhy KŇAŽKY IRIJE, ktoré majú zámer podporiť ženy v zvedomení si vlastnej sily, rozvíjaní vlastnej jedinečnosti, žití v pravde, radosti a láske. V škole posvätného ženstva Kňažky Irije sa učíme prehlbovať stav otvoreného srdca, vstupovať do neosobného ticha, transformovať emócie cez telo, uzdravovať naše telo skrze vedomú prítomnosť v tele. Učíme sa opäť sa cítiť, byť si vedomé svojho tela, svojho lona a byť v spojení s božstvom v sebe. Nika pôsobí aj ako učiteľka v Univerzite vedomého života, kde vyučuje Rozpoznanie skutočnosti v 1. ročníku a zručnosť meditácie v semestri Duševné telo. Prepájanie zručnosti meditácie s pragmatickosťou náuky Rozpoznania skutočnosti robí z Niky sprievodcu, ktorý uzemňuje a učí lietať zároveň. Jej silnými kvalitami je autenticita, oddanosť svojej ceste a schopnosť vytvoriť silné liečivé zázemie prijatia a bezpečia. Robí osobné konzultácie a sprevádza ľudí pri zaceľovaní emočných zranení a návrate k rozvážnemu spôsobu života.

Univerzita vedomého života – je vlajková loď Spoločenstva vedomého života. Jej zámerom je poskytovať vzdelanie vedúce k vnútornej slobode človeka. Pomáhame k vytváraniu spoločnosti založenej na vzájomnej spolupráci a zdieľaní, bez posudzovania. Ctíme si hodnoty PRAVDY, SLOBODY a VERNOSTI. Pomáhame vytvárať bezpečný priestor pre rozvoj jedinečnosti každého jednotlivca, kde môžeme slobodne rozvíjať a zdieľať svoje kvality s okolím pre osoh všetkých. Viac info o štúdiu Rozpoznania skutočnosti a našich ďalších aktivitách nájdete na www.vedomaskola.sk.



Go to Top