Nahrávam Udalosti

Zvládanie stresu:
ŽIVOT V OTVORENÍ

Stres je najmä zmršťujúca uzatvárajúca sila, spôsobujúca tlak a napätie. Táto sila nás môže ubíjať, často až paralyzuje naše fyzické, mentálne a emočné telá.

Naším cieľom nie je stres potláčať, ale uvedomiť si, ako vzniká, prejavuje sa a rozvíjať opačnú – rozpínajúcu a otvárajúcu silu.

NAŠA METÓDA

Pomocou našich cvičení – dynamických meditácií, si môžeš vytvoriť pozitívne podvedomé reakcie na stresové impulzy a byť v stave tekutosti a prijímania, kde stres na teba nemá taký dosah. Učíme sa nielen cez teoretické poznanie, ale najmä cez osobné zážitky. Prevedieme ťa stresovými situáciami, kde budeš mať možnosť precítiť stres, hrať sa s ním, experimentovať a v praxi si vyskúšať, čo ti funguje a čo nie.

Jadrom kurzu je rozpoznanie piatich aspektov s kľúčovým vplyvom na stres:

Online kurz

Online kurz je koncipovaný tak, aby ho bolo možné absolvovať samostatne z domu. Je rozdelený do 3 nezávislých modulov. Kurz plánujeme opakovať, takže keď sa nezúčastníš jedného stretnutia, dobereš nabudúce…

Najbližší kurz sa uskutoční vo nasledujúce štvrtky:

1) Rozpínanie a zmršťovnie
9. Marca 2023,  18:00 – 21:00

2) Rovnováha a uvoľnenie
16. Marca 2023, 18:00 – 21:00

3) Tekutosť a prijatie
23. Marca 2023, 18:00 – 21:00

Stretnutie prebieha online cez Google Meet. Na túto dielňu je potrebné sa zaregistrovať cez formulár pod týmto textom a uhradiť poplatok. Ďalšie informácie dostanete emailom po registrácii.

Cena jedného stretnutia je 25€. Je možné si zakúpiť aj celý kurz (3 online stretnutia) za zvýhodnenú cenu 65€. Ak si prajete zakúpiť celý kurz, zaškrtnite v prihlasovacom formulári nižšie pole „Hlásim sa na celý kurz“. Na nasledujúce tri stretnutia sa už potom nemusíte prihlasovať, budete automaticky pozvaní na všetky online stretnutia.

1.) Rozpínanie a zmršťovanie 

– Spoznávanie stresu.
– Vedomé rozpínanie a zmršťovanie našich tiel zraku.
– Vnútorný Oheň a postoj.
– Posilnenie tensegrity.

ORGANIZAČNÉ INFORMÁCIE:
Dátum: 9. 3. 2023
Čas:  18:00 – 21:00 h
Cena: 25€
Miesto: Stretnutie prebieha online cez Google Meet. Na túto dielňu je potrebné sa zaregistrovať cez formulár pod týmto textom a uhradiť poplatok. Ďalšie informácie dostanete emailom po registrácii.

O LEKTOROVI:

Tibi Moravčík
Študujem a preciťujem Život cez pohyb. Hrám sa s jednotlivými aspektmi, definujem princípy, na ktorých fungujú a spájam ich do jedného holistického obrazu. Synergizujem vedomosti z bojových umení, tanca, fyzioterapie, Chi Kungu, najmä však z hlbokého poznávania seba samého…

  • Inštruktor Slovanskej Systemy a Kozáckej tradície
  • Pravilo terapia
  • Tanečník
  • Fyzio & Masáže
  • Sifu Wing Chun Kung Fu
  • Majster Slovenska v Karate, 2002
  • Majster Slovenska v Kick Boxe, 2000
  • Spolutvorca Véda.one

Ako som sa k zvládaniu stresu dostal?

Zrejme najstresovejšou situáciou, v akej sa môže človek ocitnúť, je boj. Celý život sa venujem bojovým umeniam. Ako ochranka v kluboch sa často ocitám v reálnych bojových situáciách. A tam je dôležité zvládať stres, lebo stres eskaluje konflikt, znižuje pohyblivosť a imunitu a pomaly, ale iste zabíja…

Na poli zvládania stresu som objavil nádherný klenot – našu Slovanskú Systemu. Princípy Systemy som prispôsobil pre bežných ľudí, obohatil o znalosti z Chi Kungu, tanca či fyzioterapie. S výsledkom môjho bádania a experimentovania v praxi sa teraz delím s Vami.

Čítaj viac o Tibim…

Pre viac info kontaktuj Tibiho:
+447788538272 (Whatsapp a Telegram)
wtibor@yahoo.co.uk



Go to Top