Nahrávam Udalosti

Milí priatelia,

pozývame vás na transformačný seminár s uznávanou etikoterapeutkou a učiteľkou Univerzity vedomého života Beátkou Hlohovskou! Čaká vás 5 obohacujúcich stretnutí v krásnom prostredí Žarnovice.

Dôležitá informácia: Podľa aktuálnych vládnych nariadení sa toto podujatie uskutoční prezenčne, alebo online, prípadne kombináciou prezenčne + online, podľa počtu povolených osôb.   

PRVÝ OKRUH – Rozpoznanie EGA / vedomie, podvedomie, vnímanie, myseľ 

  • Vhľad – tematické prijatie zodpovednosti, na úrovni vedomia, podvedomia a EG

DRUHÝ OKRUH – Historický kontext / vnímanie seba, ako súčasti CELKU

  • Vhľad – relativita času v našich vývinových etapách

TRETÍ OKRUH – Všetko je ENERGIA / podstata energie, biopole

  • Vhľad – vnímanie vlastného energetického pola, vnímanie energie prírody a všetkého okolo nás

ŠTVRTÝ OKRUH – Vedomé opúšťanie starých vzorcov a programov / Tvorenie si vlastnej reality

  • Vhľad – poznávanie a prijatie ovládacích drám našich rodových línií a ich transformácia do jedného vedomia s individuálnym vhľadom

PIATY OKRUH – Tvorba novej reality, Nového sveta / otvorenie zmyslov, schopností, darov a energie, ktorou disponuje otvorené, vnímavé vedomie a ich manifestácia

  • Vhľad – tvoríme svet Lásky, Krásny, Zmysluplnosti v súlade s najvyšším zámerom

“Etikoterapia pomáha človeku zmeniť postoj k sebe, k svojmu okoliu, k vzťahom, nájsť alebo spresniť zmysel svojej existencie a dosiahnuť emocionálny nadhľad nad svojim životom. Proces je možné podporiť liečivou silou potravy a bylín. Týmto spôsobom sa otvorí cesta k uzdravujúcej, samoobnovujúcej energii ľudského tela, klient získava vnútornú vyrovnanosť, harmóniu, pokoj v duši a radosť zo svojho života.” Bea Hlohovská

Dielňou sprevádza Bea Hlohovská  – je skúsenou a uznávanou etikoterapeutkou, ktorá už vyše 30 rokov pomáha ľuďom vyliečiť ich vzťah k sebe samým a tým aj k svojmu okoliu, pomáha im nájsť vnútorný pokoj a silu čeliť životným výzvam a zvládať križovatky, ktoré nám život prináša.

Podáva ľuďom celostný pohľad na telo i dušu. Vedie ženské a žensko-mužské kruhy, semináre a prednáša na Univerzite vedomého života, ktorej je spoluzakladateľkou a je zakladateľkou Občianskeho združenia “VZÁJOMNOSŤ”, ktoré už od roku 2000 funguje pre pomoc a podporu ľudí na ich životnej ceste.

Termíny:

27. – 28. Február 2021

13. – 14. Marec 2021

24. – 25. Apríl 2021   Zrušený termín

8. – 9. Máj 2021

9.-11.Júl Žarnovica

5.-7. August Muráň – Ukončenie cyklu 

Miesto konania:

Adresa: Žarnovica, Námestie SNP 2  (parkovať môžete pri Prima Banke kúsok od danej adresy), v prípade záujmu súčasne spustíme celú dielňu aj ONLINE. Je potrebné do prihlášky napísať, o ktorý typ vyučovania máte záujem.

Cena:

Cena za celý cyklus: 270 eur 

Platba je možná aj na každej dielni samostatne vo výške 55€ (zálohu 35€ prosíme zaslať na účet UVŽ: FIO Banka a.s., IBAN SK9083300000002501132609, poprosím do termínu 5 dní pred prvým stretnutím, zvyšnú sumu 20€ poprosíme zaplatiť v hotovosti na mieste). Cena je jednotná pre priamu, aj online účasť.

Ďalšie organizačné informácie:

Dôležitá informácia: V prípade vládnych nariadení sa toto podujatie uskutoční online, prípadne kombináciou prezenčne + online, podľa počtu povolených osôb.   

K dispozícií budeme mať apartmán, kde bude môcť v prípade záujmu prespať. Ubytovanie nie je v cene, každý účastník si ho platí zvlášť.

Viac info o ubytovaní a strave dostanete po prihlásení na odbornú dielňu.

Kontakt:

Marcela Sára Šipošová, marcela@vedomaskola.sk , tel.č.: 0948 733 965, web: vedomaskola.sk



Go to Top