Nahrávam Udalosti

Čarovná sústava

z cyklu Klenoty duše v novom tele

Tento seminár je potrebné sa prihlásiť cez formulár na konci textu. Ďalšie inštrukcie obdržíte po uhradení registračného poplatku 62€.

Ahojte priatelia, srdečne Vás pozývame na ďalšie stretnutie z cyklu Klenoty duše v novom tele s názvom “Čarovná sústava”.

Predstavte si, že ľudská bytosť funguje aj na iných úrovniach, akou je úroveň hmotná. Na akých úrovniach sa ešte prejavujeme? Čo je to čarovná sústava? Čo sú to energetické dráhy? Aké máme čakry? Čo je to duša a duch? Ako správne dýchať a ako meditovať? Čo je to posvätná geometria a ako ju možno využiť pri tvorbe novej skutočnosti? Čo je riekanka a čo mantra? Na všetky tieto otázky si odpovieme na tomto stretnutí.

Čo nás spolu čaká?

– vedené meditácie
– dychové cvičenia
– tvorba riekaniek / mantier
– posvätné obrady na silových miestach v lese
– spoločná beseda

Čo sa na stretnutí naučíte a aké poznanie nadobudnete?

Naučíte sa samostatne meditovať podľa zrozumiteľne vysvetlených techník. Osvojíte si nový koncept duše a fungovania jemnohmotného tela. Naučíte sa vytvárať si vlastné riekanky / mantry, ktoré podporia vaše zdravie a posilnia váš zámer.

Ako sa to odzrkadlí vo Vašom živote?

– zníženie stresu
– hlbší spánok
– tvorivosť a pocit napojenia
– zmiernenie úzkosti
– zlepšenie sústredenia
– posilnenie imunity
– spomalenie procesu starnutia
– práca so sexuálnou energiou
– obnova hormonálnej rovnováhy

Stretnutie je určené pre všetky vekové kategórie  mužov aj žien a je zamerané hlavne na začiatočníkov, ale na svoje si prídu aj pokročilí… dôležité je mať chuť naučiť sa niečo nové, mať otvorené srdce i otvorenú myseľ ?

Na stretnutí sa Vám dostane veľa individuálnej pozornosti, maximálny počet účastníkov je 12.

Dátum: 1. – 3. júl
Miesto: Prameň Života
Cena: 192€ za jedno stretnutie a zahŕňa ubytovanie, celodennú stravu, lektorné (62€ uhradíte pri registrácii, zvyšok na mieste v deň začiatku kurzu)
Absolventi 1. ročníka na ÚVŽ majú zľavu 10€ na každé stretnutie, t.j. zľava spolu 40€ za 4 stretnutia.

Kto je Matej Jurenka?

Matej Jurenka je slovenský rodák, zakladateľ metódy Rozvaha pohybu, žije na Prameni Života a pôsobí ako učiteľ na Univerzite vedomého života. Venuje sa hudobnej terapii, meditácii, otužovaniu, obrode pôvodného duchovna, skúmaniu ľudskej duše i skúmaniu vedomia.
– strávil 15 rokov v Ázii, z toho žil 7 rokov v čínskom Šanghaji, kde sa živil učením jogy
– má za sebou niekoľko výstupov na Himalájske hory vysoké viac ako 6000 metrov nad morom – v Indii, v Tibete, Nepále a Bhutáne
– strávil niekoľko mesiacov v amazonských pralesoch s rôznymi šamanmi, absolvoval rôzne šamanské diéty s miestnymi liečivými rastlinami z tamojšej džungle
– medzi jeho klientov patria známe tváre, v minulosti vyučoval aj hollywoodské celebrity
– strávil nejaký čas v Mongolsku v jurte s tamojšími nomádmi
– učil sa jogu v Indii od tradičných miestnych jogínov
– po návrate na Slovensko prijal poslanie Valachav vo vierozvesti Žiaraslávija, ktorej obrodu započal s Lerim Veleslavom Švecom
– momentálne pôsobí vo svojom centre na Prameni Života a v Univerzite vedomého života

Čo je Rozvaha pohybu?

Rozvaha pohybu je pohybová metóda práce s vlastným telom, ktorá skúma prepojenie tela s duchom. Prejavom Rozvahy pohybu je správny postoj, zdravie, radosť, ladnosť a rozpúšťanie obmedzení v súlade so svojou silou i vôľou.

Prihlasovací formulár:



Go to Top