Loading Events

MIER

Cesta Vedomého Muža

Stretnutie je zamerané na prehĺbenie a pochopenie vnútorného pokoja a mieru.

Ustavičným náhlením a dokazovaním vlastných postojov sa vyčerpávame. V prípade, že by sme v tom pokračovali, staneme sa bojovníkom dokazovania vlastnej existencie. V skutočnosti to vôbec nie je potrebné, lebo každý jeden z nás tu má svoje miesto a cestu. Stačí na ňu nastúpiť a pokračovať vo vytrvalosti a každodennej zodpovednosti.

Typologicky sme každý trochu odlišní. Máme rôzne vlastnosti a danosti. Robíme rôzne úkony každým dňom, ktoré sme prevzali od našich predkov a vzorov. Rôznorodosť je úplne v poriadku a tak by to podľa mňa aj malo byť. No je tu niečo, čo nás všetkých mužov spája je to naša podstata v hĺbke nášho vnútra,
na ktorú sa pozrieme a dovolíme si ju naplno zažiť a prežiť.

Počas víkendu sa pozrieme na svoje vnútorné úskalia. Nazrieme na svoje temné stránky a neprijaté minulé skúsenosti. Pokiaľ sa chceme stať celistvými a úplnými vo všetkých formách, je potrebné tieto časti prijať a zvedomiť. Nemôžeme ich preskočiť ani vynechať, lebo nám to bude k celistvosti chýbať. Po prijatí a vyjasnení prichádza skutočný vnútorný pokoj a mier, ktorý si nosíme so sebou za každých okolností.

Zmierenie sa so všetkým a každým, ktorí nám v živote vykonali akúkoľvek krivdu alebo bolesť. Zmierenie sa s chybami a strachmi, fóbiami a pochybnosťami z nás robia silnejších jedincov, ktorí sa neboja čeliť vlastnej temnote, aby mohol nastať pokoj v duši a rovnováha celého bytia.

Hlavné témy stretnutia:

–        Vnútorný mier ako plnohodnotné prijatie seba samého

–        9 cností pre celistvý život

–        Dýchacie a meditačné techniky pre vnútorný mier

–        Posvätný kruh zmierenia

–        Témy sa môžu počas stretnutia upravovať a dopĺňať podľa potreby a celkového kolektívu

Stretnutím sprevádza Branislav Rybička, ktorý je tvorcom cyklu  Cesta Vedomého Muža. Sprevádza mužov a ženy k ich plnému potenciálu človeka. Učí v Univerzite vedomého života, taktiež učí ľudí spravovať svoje telá k zdraviu a žiť život vo finančnej slobode. Napísal niekoľko kníh, množstvo článkov a natočil veľa videí na podporné a inšpiratívne témy. Je otcom a partnerom, synom a mužom, ktorý miluje život.

Čo prináša projekt Vedomý muž:

Počas série víkendov sa stretnete so sebou samým. S najhlbšími strachmi a nevypovedanými vecami. Dostanete sa na koreň veci. Vyliečia sa staré zranenia a obnoví sa zdravé sebavedomie. Ukážeme si vo veľa prípadoch ako zmeniť myslenie a pochopiť svoje slabosti a urobiť z nich silný základ tvorcu. Podporíme sebadôveru a silu zodpovednosti. Cez vlastné pochopenia, zdieľania, vedomosti a zážitky nájdeme vnútorné poznanie, ktoré nám ukáže svoje miesto v tejto dobe.

Po stáročia sa muži vyberali na lov a do bojov. Chodili a porovnávali svoju silu a dokazovali mužnosť. Dnešná doba je iná. Nie sú potrebné dobývania okolitých zemí. Nie je potrebné loviť a bojovať o prežitie. Boj ako taký pomaly končí a nastáva väčšia forma zdieľania a vzájomnej podpory.

Niektorí z nás sa posunuli do takej miery, že im starý spôsob myslenia, žitia a bytia nedáva zmysel. Poniektorí z nás chodia naďalej do prác, ktoré nás až tak nebavia, no prinášajú nám obživu pre naše rodiny.

Chceme byť lepšími v partnerstvách alebo hľadáme ideálnu ženu pre spolužitie. V kruhu si rozoberieme podstatu partnerstiev ako takých a prehĺbime ich dôležitosť.
Všehochuť života nám ukazuje svoje bezhraničné možnosti. Jedinou obmedzujúcou sme my samy vo svojej nevedomosti a strachu. Poďme sa preklenúť do aktívneho tvorenia a akcie, ktorá chce odhodlanie a sebadôveru konať.

Vedomý muž je činný, aktívny mierotvorca, ktorý preniká do vecí a stáva sa vykonávateľom ich podstaty. Svojou silou mení veci a prináša nové do rodiny, partnerstiev, pracovných aj priateľských vzťahov.

Cyklus Vedomý Muž je rozdelený do

  • 7 stretnutí
  • 7 cností  ODVAHA – STRACH, SILA, MÚDROSŤ, LÁSKA, SLOBODA, MIER, PARTNERSTVO, ktoré sprevádzajú
  • 7 lektori.

Každý víkend má svoju tému, ktorou prechádzame zážitkovými cvičeniami, metodikami a osobnými skúsenosťami. Po ukončení ti garantujem, že budeš iný, viac sebavedomý, hĺbavejší, šťastnejší a pokojnejší. Viac informácií o celej Ceste vedomého muža nájdeš TU.

Organizačné informácie

Začíname 02.12.2022od piatku 17:00 do nedele 14:00
Miesto: Penzión na slnečnej stráni, Vyhne
Cena za toto stretnutie je 220 €, v cene je ubytovanie,  plná penzia a lektorné.

Pre registráciu:

Pošli zálohu 120 € do 15.11.2022 na č.ú. IBAN: SK72 8360 5207 0042 0314 9428 , do poznámky daj svoje meno a prihlás sa cez formulár na konci textu.

V prípade ďalších otázok kontaktujte priamo lektora Braňa na email adrese branorybicka@gmail.com.

Storno podmienky

V prípade neúčasti sa storno poplatky účtujú nasledovne:
  • v prípade storna do 7 dní pred začatím akcie, prepadá 100% zálohy
  • v prípade storna do 14 pred začatím akcie, prepadá 50% zálohy
  • v prípade storna viac 14 pred začatím akcie sa záloha vracia v plnej čiastke

Prihlasovací formulár



Go to Top