Loading Events

Démon očakávaní

(zo vzdelávacieho cyklu Rozvážne vzťahy)

Na túto online dielňu je potrebné sa zaregistrovať cez formulár na konci tohto textu. Po registrácii obdržíte ďalšie inštrukcie emailom.

Nároky!
Očakávania!
Správna žena by mala…!
Správny chlap musí…!
Prečo nie si ku mne…?!
Prečo nechceš robiť…?!

ALE JA TO POTREBUJEM!!! MNE TO CHÝBA!!!

Desivý démon dlhu roztrhal na zdrapy nejeden životaschopný vzťah. Stačilo. Poďme to skončiť! Vezmime čertovi moc a pošlime ho tam, kam patrí…do pekla.

Ak vás už nebaví dumať nad tým, ako má vyzerať správna družka, či sa vám už nechce prekárať o tom, čo je úlohou správneho druha, ale chcete budovať vyrovnaný vzťah založený na rovnocennej spolupráci, naša náučná dielňa sa vám určite oplatí.

Je lepšie vstupovať do vzťahu bez očakávaní alebo naopak, mať jasno, čo od partera/ky vlastne chcem? Čo mám právo si vo vzťahu pýtať a na čo právo nemám? Do akej miery mám vo vzťahu vyhovieť a kde je hranica môjho prispôsobovania sa?

Môžeme si dovoliť viac, ako by sme si predstavovali a vzťah sa dá naplno užívať aj keď je poznačený počiatočnou krivdou. Máte chuť sa dozvedieť viac?

Pozývame všetkých, ktorí pocítili hlad po obohacujúcich vedomostiach na vzdelávacie stretnutie v dielni, ktorej majstrom je Leri, sprievodca skrytými svetmi vzorcov mysle, jej lipnutí a závislostí ako i schopnosti slobodne rozhodovať. Veríme, že jeho poznatky a skúsenosti vám budú pevným odrazovým bodom k vlastnej náprave, či nadstavbe kvality vašich vzťahov.

Dôležité organizačné informácie:

Dielňa bude prebiehať online cez ZOOM, link na pripojenie dostanete po zaregistrovaní sa a uhradení registračného poplatku. Pripojenie cez ZOOM si nevyžaduje žiadnu predchádzajúcu inštaláciu, stačí mobil alebo počítač a pripojenie na Internet.

Čas konania: dielňa je rozdelená na dva dni v časoch:

  • streda 29.12.2021 od 17:00 do 20:00 a
  • štvrtok 30.12.2021 od 17:00 do 21:00

Cena sa skladá z:

  • Registračný poplatok 42€. Údaje k platbe dostanete po zaregistrovaní sa cez formulár nižšie.
  • Odmena lektorovi – odmenu lektorovi si stanovujú zúčastnení sami podľa miery vlastných možností a síl v takej výške, akú by sami prijali za rovnaký objem práce.

Vstúpte do nového roka ako znovu-zrodení. ?



Go to Top