Nahrávam Udalosti

Kurz Vedomého varenia s ajurvédskymi princípmi s Dobromilkou

Chcete sa naučiť ako pripraviť zdravé jedlo podľa ajurvédskych princípov?
Chcete sa dozvedieť základy ajurvédy, princípy elementov, aké používať koreniny, prečo 6 chutí na tanieri, čo sú konštitúcie – dóše a veľa veľa ďalšieho?
Ako si udržať zdravé telo a myseľ, aby duša bola spokojná?
Aby sme mohli žiť harmonický život v súlade so sebou samým?

Tak neváhajte, navštívte Kurz Vedomého varenia s ajurvédskymi princípmi. Naučíme sa pripravovať si klasický vyvážený tanier. 7 druhov jedla vrátane dezertu.

V cene je zahrnutá prednáška o základoch ajurvédy, jej základných princípoch a blahodarného pôsobenia na naše zdravie. Tak isto informácie o používaní korenín, potravín. V cene sú zahrnuté aj suroviny, materiál, ukážky varenia a samozrejme spoločná večera.
Účasť je vhodná pre každého kto rád varí, alebo chce variť chutne a zdravo.
Ale aj pre tých koho zaujíma ajurvédska medicína, jej základné piliere a informácie, ako si skvalitniť život po fyzickej i psychickej stránke.
Kurz vedie Zuzana Dobromila Bartovicová:
“Vareniu sa venujem profesionálne, bola som spolutvorcom vege kuchyne v Piešťanoch, varím vo svojej čajovni na Myjave, na kurzoch, seminároch a workshopoch. Robím prednášky, školenia a kurzy vegetariánskej i vegánskej kuchyne. Študovala som v Indii a stále sa učím a inšpirujem varením, a nielen Indiou.
Vzdelávam sa v oblasti fungovania zdravej výživnej obživy, dobrého trávenia a regenerácie tela. Tiež sa zaoberám vplyvom jedla na našu psychiku a emočnú rovinu. Učila som sa u indických aj slovenských ajurvédskych učiteľov. Spolupracovala som s ajurvédskou klinikou Elite Ayurcare v Prešove.
Vnášam na kurz aj dôležitosť prepojenia našej mysle s našimi činmi, ktoré s varením, ale i akoukoľvek inou činnosťou veľmi úzko súvisia.”

Organizačné informácie:

Termín: 15.9.2022 od 10:00 do 17:00

Miesto: Dobromilý ateliér, Javorová 38, Piešťany, budova COOP JEDNOTA

Cena kurzu: 69 €

Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte účasť čo najskôr – prihláste sa cez formulár nižšie.

Prihlasovací formulár:



Go to Top