Loading Events

Vedomý Konflikt – Spor v praxi

ONLINE

Pozývam Vás na kurz Vedomý Konflikt – Spor v praxi.

Dlhé roky som sa konfliktom vyhýbal, lebo som mal veľké zranenia z detstva. Chápal som, že všetko čo sa mi deje, je pre môj osoh a moji priatelia a učitelia mi to veľmi dôsledne pomáhali vyliečiť a prijať. Teraz môžem povedať, že chápem a žijem túto zručnosť a preto viem, aký má prínos pre môj každodenný život.

Rád Vás prevediem týmto kurzom a ukážem Vám tieto benefity aj v praxi, aby ste sa aj vy nemuseli báť akéhokoľvek konfliktu či sporu. Aby ste v ňom našli to prečo sa dejú resp. čo s nimi máme robiť, ak na nás niekto útočí a napáda nás.  Prípadne nám niečo alebo niekto vadí a nechceme to už v živote mať.

Vedomý spor má v sebe jednoduché atribúty, ktoré treba dennodenne cvičiť a porozumieť ich podstate. Až tak si uvedomíme, čo nám v živote prináša a čo z toho môžeme mať pre seba a tým aj pre svoje okolie.

Tentokrát sa stretneme online a spoločným zdieľaním si povieme čo robiť a ako sa to správne naučiť.

Kurzom prevádza Branislav Rybička, ktorý učí v Univerzite vedomého života.  Je tvorcom cyklu  Cesta Vedomého Muža a sprevádza ľudí k zdravému životu a finančnej slobode. Napísal niekoľko kníh, množstvo článkov a natočil veľa videí na podporné a inšpiratívne témy. Je otcom a partnerom, synom a mužom, tvorcom ktorý miluje život.

Organizačné informácie:

Termín: 9.11.2022 od 18:00 do 21:00

Kurz prebieha ONLINE na ZOOM-e. Link na pripojenie sa Vám bude zaslaný po prihlásení sa na kurz cez formulár nižšie a uhradení ceny kurzu.

Cena kurzu je 25 €

Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte účasť čo najskôr.

Celá nahrávka kurzu bude k dispozícii registrovaným záujemcom o kurz.



Go to Top