Loading Events

Ako vychádzať s autoritou

Univerzita vedomého života pozýva na online besedu na aktuálnu tému so Žubrou Žubretovskou.

Na podujatie je potrebné sa prihlásiť cez formulár nižšie a uhradiť poplatok. Potom Vám pošleme inštrukcie a link na prihlásenie sa cez Zoom.

Myslíte si, že autority tu máme, aby nad nami držali nadvládu? Treba sa ich báť, či slepo nasledovať?

Poďte s nami prísť na to, kedy nás autority potrebujú, kde robia chyby a prečo je nátlak zbytočný. Povieme si, ako si správne vybrať autoritu a premeniť ju na spojenca na ceste za spoločným zámerom.

Pozývame Vás na online besedu s učiteľkou Univerzity vedomého života Žubrou. Aprílová téma Ako vychádzať s autoritou má za úlohu pomôcť rozvinúť spoluprácu s autoritou v prospech všetkých zúčastnených.

Organizačné informácie:

Čas: štvrtok 27.4.2023 od 19:00
Miesto: Zoom – online
Vstupné: 5€

Viac info o prednášajúcej nájdeš aj tu: Žubra

Univerzita vedomého života je vlajková loď Spoločenstva vedomého života. Jej zámerom je poskytovať vzdelanie vedúce k vnútornej slobode človeka. Pomáhame k vytváraniu spoločnosti založenej na vzájomnej spolupráci a zdieľaní, bez posudzovania. Ctíme si hodnoty PRAVDY, SLOBODY a VERNOSTI. Pomáhame vytvárať bezpečný priestor pre rozvoj jedinečnosti každého jednotlivca, kde môžeme slobodne rozvíjať a zdieľať svoje kvality s okolím pre osoh všetkých. Viac info o štúdiu Rozpoznania skutočnosti a našich ďalších aktivitách nájdete na www.vedomaskola.sk.



Go to Top