Nahrávam Udalosti

Srdečne Vás pozývame spojiť sa s múdrosťou našich koreňov prostredníctvom série webinárov, ktoré odkrývajú pôvodnú múdrosť našich predkov…

Tentokrát nahliadneme do histórie Valachov, ktorí sa v 14. storočí združili na našom území. Kto boli Valasi? – Odkiaľ prišli? – Akú spoločenskú úlohu zastávali?  – Kam sa podeli dnes? Môžete sa tešiť na veľmi zaujímavé kultúrne súvislosti, ktoré sa týkajú rodnej viery, pôvodných zvyklostí, či spôsobu života našich predkov. Príďte sa dozvedieť viac o našich duchovných koreňoch a zamyslieť sa nad históriou z nového uhla pohľadu.



Organizačné informácie

Dátum: 4. júna – v utorok

Čas: od 19:00 do 21:00

Cena: 8€ za stretnutie

Miesto: Kurz prebieha ONLINE cez Zoom.

Na webinár sa môžete pripojiť cez telefón, tablet alebo notebook. 

Po prihlásení Vám príde e-mail s inštrukciami na prihlásenie.

Počas webináru sa môžete aktívne zapájať a prednášajúcim klásť otázky.

Webinára sa vysiela naživo vo vašom internetovom prehliadači na platforme Zoom.

Nie je preto potrebné nič inštalovať, ani sa niekde registrovať. 

Na stretnutie je potrebné sa prihlásiť vopred. Rezervujte svoje miesto čo najskôr.



Kto vedie Webinár?

Leri Švec je jeden zo zakladateľov Univerzity vedomého života, majster v rozpoznávaní skutočnosti, inšpirátor pravdivého života, učiteľ, terapeut a spisovateľ. Jeho vášňou je štúdium a rekonštrukcia poznania o pôvodných magických obradoch, spôsobe života a spoločenského usporiadania našich slovanských predkov. 





Veronika Garbanová sa venuje výskumu ľudskej psychiky na pozadí sveta snov, umenia a pôvodnej duchovnej tradície. Je členkou správnej rady Univerzity vedomého života, vedúcou výuky a pôsobí ako lektorka v druhom stupni štúdia. 





Prihlasovací formulár



Go to Top