Nahrávam Udalosti

Energia

Ujasníme si, čo sú naše energetické telá, ako sa prejavujú cez naše fyzické telo.

Všetko je energia, ktorá sa nestráca, len mení svoju vibráciu. Pozrieme sa na seba, ako na multidimenzionálny energeticko-informačný systém a kde je v tom naše vedomie.

Ako ovplyvňujeme svoju energiu a realitu… Čo nám vysvetľuje kvantová fyzika .

Miesto konania: Niyama healing studio, Horná 14, 97401 – Banská bystrica
Cena za jedno stretnutie je: 45€
V čase: 13:30-18:00

Toto podujatie je jedným z piatich stretnutí kurzu Praktická etikoterapia. Viac podrobností hľadajte na stránke kurzu tu.

O lektorke:

Bea je jedna zo zakladateľov Univerzity vedomého života, majsterka v etikoterapii, poradkyňa v oblasti zdravého životného štýlu a láskavá učiteľka. Žena s dlhoročnou praxou v oblasti pedagogiky, liečiteľstva, psychotroniky, numerológie, alternatívnej psychoterapie, poradenstva a etikoterapie.

Skúsenosti s prácou s ľuďmi, ktorí sa stretli s domácim násilím a rôznymi formami závislostí priniesli do jej života veľa poznania.

Na Univerzite vedomého života sa s Beou stretnete v druhom stupni “Rozpoznania skutočnosti” , kde bude Vašou sprievodkyňou v poznávaní princípov etikoterapie a vedomého zladenia živou. Pod jej vedením budete mať možnosť zmeniť postoj k sebe, k svojmu okoliu, vzťahom, nájsť alebo spresniť zmysel svojej existencie a dosiahnuť emocionálny nadhľad nad svojim životom.

Poradí Vám, ako podporiť proces zmeny vo vašom živote, čím sa otvorí cesta k uzdravujúcej, samoobnovujúcej energii ľudského tela a získate vnútornú vyrovnanosť, harmóniu, pokoj v duši a radosť zo svojho života.

Ďalšie podujatia kurzu:

Praktická etikoterapia – 2.Emočné telo

18. mája ❊ 13:3018:00

Praktická etikoterapia – 3.Energia

8. júna ❊ 13:3018:00

Prihlášku pošlite cez prihlasovací formulár:



Go to Top