Nahrávam Udalosti

Úvodná online prednáška o Teórii pôvodu závislostí

kurzu
Náprava závislostí na vzorcoch myslenia

Pravda nie je Skutočnosť!

Vďaka veľkému záujmu o túto tému otvárame ďalší cyklus kurzu Náprava závislostí na vzorcoch myslenia.

Prečo je toľko rôznych závislostí?
Majú niečo spoločné?
Ako sa s nimi môžeme vysporiadavať pred tým, ako stratíme svojprávnosť?
Je prevencia závislostí rôzna podľa jej druhu, či sa dá použiť univerzálna?
Na čom všetkom sa dá byť závislý/á?
Ako závislosť včas rozpoznať?

Ak ste nestihli toto prvé stretnutie Náprava závislosti na vzorcoch myslenia – Úvodná prednáška, ponúkame Vám možnosť si ho zakúpiť v podobe nahrávky TU. Nie je nutné absolvovať prvé stretnutie, ale odporúčame to kvôli hlbšiemu pochopeniu výkladu na ďalších stretnutiach. 

Všetci sme si všimli, že celospoločensky sa pasujeme s rôznymi závislosťami. Azda každá rodina má vo svojom širšom kruhu niekoho, kto nejakej závislosti prepadol. Naučili sme sa, že jestvuje veľmi veľa druhov závislostí, ako napríklad na alkohole, na narkotikách, na hracích automatoch, na nakupovaní a podobne. Šťastný je ten, ktorého liečbu na jeho závislosti prepláca štát. Nepriamo sa tým živí myšlienka, že tie ostatné snáď ani nie sú chorobou. Na toto chceme upozorniť v našej pilotnej vzdelávacej online besede. Prístup k závislostiam ako k rôzno-druhovému defektu, ktorého pôvod je vždy špecifický, triešti našu pozornosť a koreň problému stále neohrozene rastie. Na našom stretnutí Vám predstavíme závislosť ako chobotnicu s jednou hlavou, ktorá má však nespočetne veľa chápadiel. Ak odtnete jedno, narastú miesto neho ďalšie dve. Pokiaľ neodhalíte hlavu, nemáte šancu na uzdravenie.

Pripravili sme si pre Vás vzdelávací a tréningový kurz, ktorý odhalí podstatu závislosti ako takej a ponúkne viaceré metodiky na prevenciu i liečbu tohto dnes tak rozšíreného duševného zranenia.

Zakladateľom kurzu je leri Veleslav Švec. Terapeut, ktorého vzdelávanie v tejto oblasti prebiehalo na ulici v „epicentre nákazy“. Bohaté znalosti nadobudol aj v spolupráci s centrom pre liečbu drogových závislostí a veľká skupina ľudí ho pozná tiež ako učiteľa duševnej rozvahy, ktorý pôsobí na Univerzite vedomého života ako vedúci výuky a člen správnej rady.

Pokiaľ bude o náš kurz záujem, leri bude k svojej práci prizývať aj ďalších odborníkov, ktorí v tejto oblasti majú hlboké znalosti zakalené skúsenosťami. Máme sa na čo tešiť, a preto Vás srdečne pozývame.

Organizačné informácie:

Termín: 21.11.2022 od 17:00 do 20:00

Kurz prebieha ONLINE na ZOOM-e. Link na pripojenie sa Vám bude zaslaný po prihlásení sa na kurz cez formulár nižšie a uhradení ceny kurzu.

Cena kurzu je 25€ (pri prihlásení sa na celý kurz zľava 10%)

Prihlásiť sa môžete aj na celý kurz za zvýhodnenú cenu (6 online stretnutí, približne raz za mesiac, v pondelok od 17:00 do 20:00), ušetríte tak 10% z ceny kurzu a aj čas za opakované registrácie a platby. Stačí v prihlasovacom formulári nižšie zaškrtnúť políčko “Hlásim sa na celý kurz”. Ak by Vám niektorý termín v budúcnosti nevyhovoval, môžete si stretnutie vypočuť z nahrávky alebo absolvovať dané stretnutie v nasledovnom novom cykle kurzu (ak sa bude konať).

Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte účasť čo najskôr.

Nasledujúce stretnutia

12.12.2022 od 17:00 do 20:00 – Citový bludný vír – online
Registrácia TU.

január 2023 (dátum bude upresnený) od 17:00 dp 20:00 – Štyri polia zodpovednosti

Prihlasovací formulár:



Go to Top