Nahrávam Udalosti

Emočné telo a mentálno emočné vzorce

Vysvetlíme si, ako nebojovať so sebou, prijímať svoje tiene a vnímať, že moje emócie nie som ja.

Čím viac sme v uvedomení seba, tým ľahšie používame naše emócie ako nástroj svojho prejavu, čo vedie k spokojnosti so sebou,k sebaúce,k sebaláske. Dáme si praktické rady na rôzne konkrétne životné situácie, kedy máme tendenciu prepadať sa v emočnom lieviku a nie vhodne reagujeme.

Miesto konania: Niyama healing studio, Horná 14, 97401 – Banská bystrica
Cena za jedno stretnutie je: 45€
V čase: 13:30-18:00

Toto podujatie je jedným z piatich stretnutí kurzu Praktická etikoterapia. Viac podrobností hľadajte na stránke kurzu tu.

O lektorke:

Bea je jedna zo zakladateľov Univerzity vedomého života, majsterka v etikoterapii, poradkyňa v oblasti zdravého životného štýlu a láskavá učiteľka. Žena s dlhoročnou praxou v oblasti pedagogiky, liečiteľstva, psychotroniky, numerológie, alternatívnej psychoterapie, poradenstva a etikoterapie.

Skúsenosti s prácou s ľuďmi, ktorí sa stretli s domácim násilím a rôznymi formami závislostí priniesli do jej života veľa poznania.

Na Univerzite vedomého života sa s Beou stretnete v druhom stupni “Rozpoznania skutočnosti” , kde bude Vašou sprievodkyňou v poznávaní princípov etikoterapie a vedomého zladenia živou. Pod jej vedením budete mať možnosť zmeniť postoj k sebe, k svojmu okoliu, vzťahom, nájsť alebo spresniť zmysel svojej existencie a dosiahnuť emocionálny nadhľad nad svojim životom.

Poradí Vám, ako podporiť proces zmeny vo vašom živote, čím sa otvorí cesta k uzdravujúcej, samoobnovujúcej energii ľudského tela a získate vnútornú vyrovnanosť, harmóniu, pokoj v duši a radosť zo svojho života.

Ďalšie podujatia kurzu:

Prihlášku pošlite cez prihlasovací formulár:



Go to Top