Nahrávam Udalosti

Zážitkový etikoterapeutický víkend.

Zámerom je poskladať, ujasniť si aj nové poznanie a prakticky ho zažiť, otvoriť seba-cítenie, seba-vnímanie, empatiu.

– Zážitkovo aj teoreticky si ujasníme, čo je ženský a mužský princíp, prečo to nie je ženská a mužská rola.
– Rozoberieme, ujasníme si, čo znamenajú pojmy sloboda a láska a ako spolu súvisia.
– Praktické nástroje do bežného života získame cvičeniami, hrou, konštaláciami zameranými na nazretie na pravdu v nás, naše seba vyjadrenia v rôznych postojoch.
– Získame skúsenosť, ako vedome upokojiť myseľ a uvoľniť svoje telo a ako ho aktivovať energetickými cvičeniami.

To všetko zažijeme vo vzájomnej interakcii, v lone nádhernej prírody, podporené úžasnou vegetariánskou stravou v Penzióne na Slnečnej stráni vo Vyhniach.

Potrebné doniesť si: karimatku, sedák, šatku na oči, fľašku na vodu, pohodlné oblečenie aj do prírody a k ohňu, osobné a hygienické potreby.

Miesto konania: Penzión na slnečnej stráni, Vyhne
Cena: 235,- € (vrátane ubytovania a stravného)
Kedy: piatok 28. 6. 2024 – nedeľa 30. 6. 2024

Toto podujatie je súčasťou kurzu Praktická etikoterapia. Viac podrobností hľadajte na stránke kurzu tu.

O lektorke:

Bea je jedna zo zakladateľov Univerzity vedomého života, majsterka v etikoterapii, poradkyňa v oblasti zdravého životného štýlu a láskavá učiteľka. Žena s dlhoročnou praxou v oblasti pedagogiky, liečiteľstva, psychotroniky, numerológie, alternatívnej psychoterapie, poradenstva a etikoterapie.

Skúsenosti s prácou s ľuďmi, ktorí sa stretli s domácim násilím a rôznymi formami závislostí priniesli do jej života veľa poznania.

Na Univerzite vedomého života sa s Beou stretnete v druhom stupni “Rozpoznania skutočnosti” , kde bude Vašou sprievodkyňou v poznávaní princípov etikoterapie a vedomého zladenia živou. Pod jej vedením budete mať možnosť zmeniť postoj k sebe, k svojmu okoliu, vzťahom, nájsť alebo spresniť zmysel svojej existencie a dosiahnuť emocionálny nadhľad nad svojim životom.

Poradí Vám, ako podporiť proces zmeny vo vašom živote, čím sa otvorí cesta k uzdravujúcej, samoobnovujúcej energii ľudského tela a získate vnútornú vyrovnanosť, harmóniu, pokoj v duši a radosť zo svojho života.

Ďalšie podujatia kurzu:

Prihlášku pošlite cez prihlasovací formulár:



Go to Top