Nahrávam Udalosti

Praktické cvičenia Rozpoznania skutočnosti

Stúpanie Citovým bludným vírom

Emócia je živelná sila schopná rovnako pohnúť k tvorivému činu ako fatálne ničiť!!!

Poznáte tie chvíle, keď večer alebo ráno v pokoji mysle premietate o tom, ako ste sa mohli pred chvíľou tak strašne rozjedovať? Čo vás to pochytilo, že ste boli taký bezohľadní, prchkí, či prehnane reagujúci? Pamätáte si na okamihy sklamania z toho, že ste sa slepo hnali za niečím, čo nakoniec nestálo za to, čo ste pre to obetovali?

Čo keby vám niekto povedal, že ste sa prepadli do Citového bludného víru a tam sa stráca kontrola nad vlastným správaním?

Citový bludný vír je extrémne silná emočná prepadová udalosť, pri ktorej sa môžeme stať súčasťou silného deštrukčného procesu.

Pozývame Vás na stretnutie, kde sa dozviete, ako taký vír vzniká, aké má etapy vývoja a dokonca ako tieto vedomosti využiť na vykĺznutie z neho. Ak máte ambíciu nielen pochopiť, ale aj ovládnuť svoj emočný prejav, neváhajte! Toto je to správne miesto, správny človek a správna náuka pre vás.

Praktickými cvičeniami vás bude sprevádzať leri Veleslav Švec, garant náuky Rozpoznanie skutočnosti v Univerzite vedomého života. Bližšie informácie o učiteľovi nájdete tu.

Praktické cvičenia sú vhodné ako pre našich žiakov tak i pre širšiu verejnosť. Témy stretnutí vychádzajú z náuky Rozpoznanie skutočnosti podávame ich hravým a praktickým spôsobom. Zameriavame sa na kokrétne zručnosti, ktoré účastníci môžu ihneď uviesť do života a zlepšiť tak svoj aktuálny stav. Sústredíme sa na budovanie rozvahy v komunikácii, zvládanie stresu a vyrovnávanie sa so stresovými situáciami. Neobchádzame ani témy napätých sporov, či problémov spojených s výchovou detí. Praktické cvičenia nám dávajú priestor pre prežitie rôznych knštelácií a pochopenie širších súvislostí v našich vzťahoch.

Cvičenia prebiehajú interaktívne cez osobný zážitok, ktorý nám odhalí rôzne súvislosti z nášho každodenného života. Naše prežitky si následne podrobne rozoberieme a vyhodnotíme.

Zakladateľom kurzu je leri Veleslav Švecučiteľ a garant náuky Rozpoznania skutočnosti na Univerzite vedomého života. Prípadne si môžete zvoliť ktoréhokoľvek učiteľa z nášho učiteľského zboru, ktorý má v danej téme odbornosť.

KDE:
Belanského 190, 024 01 –  Kysucké Nové Mesto
Trvanie a cena:
Stretnutie prebieha od 14:00 do 17:00.

Cena za jedno stretnutie je 30€.



Go to Top