Loading Events

Sústredenie „Náprava pokriveného vzorca podľa štyroch polí zodpovednosti“

Náprava závislostí na vzorcoch myslenia

Naše správanie je podriadené algoritmom a miera slobody je priamo úmerná schopnosti tieto algoritmy prepisovať, mazať a vytvárať!

Sloboda mysle nejestvuje. Vzorce správania sú priamym príkazom, ako sa má naša osobnosť zachovať v tom ktorom prípade. Náuka o Štyrocpoliach zodpovednosti je možno najrevolučnejšia vedomosť o fungovaní ľudskej mysle v dnešnej dobe. Ak súhlasíte, že ovládnutie vlastnej mysle je kľúčom k oslobodeniu, toto výukové sústredenie je práve pre vás.

Dozviete saz čoho sa skladá vzorec mysleniaako sa tvorí aj to, ako sa prepisuje. Chcete vedieť viac? Pripravte si konkrétne otázky a položte ich priamo autorovi tejto náuky.

Pozývame Vás na osobné sústredenie v zázemí učiteľa, kde sa náuka povedie výcvikovým spôsobom. Bude priestor na samostatné cvičenia s priamym dosahom na učiteľa, jeho podporu, rady aj priamu nápravu.

Pobyt je vhodný pre účastníkov online kurzu Náprava závislostí na vzorcoch myslenia, ale vítaní sú aj začiatočníci. Tí si môžu chýbajúce informácie pred stretnutím doplniť zakúpením a vypočutím záznamu z úvodného stretnutia kurzu. Záznam úvodnej prednášky nájdete TU.

Výcvikom Vás bude sprevádzať zakladateľ kurzu – leri Veleslav Švec. Terapeut, ktorého vzdelávanie v tejto oblasti prebiehalo na ulici v „epicentre nákazy“. Bohaté znalosti nadobudol aj v spolupráci s centrom pre liečbu drogových závislostí a veľká skupina ľudí ho pozná tiež ako učiteľa Rozpoznania skutočnosti, ktorý pôsobí na Univerzite vedomého života, ako garant náuky a predseda správnej rady.

Organizačné informácie:

Termín: 23.2.2024 od 17:00 až 25.2.2024 do 15:00

Miesto: kurz prebieha v zázemí učiteľa v obci Cerovo v samostatnej bytovej jednotke, kde je k dispozícii WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, kuchynka s rýchlovarnou konvicou aj plynovou dvojplatničkou.  Spí sa na jednoduchých matracoch, odporúčame priniesť si spacáky. Presnejšie informácie obdržíte po prihlásení sa a uhradení poplatku

Strava: v cene je aj čerstvá kvalitná vegánska strava 3x denne, varia Jarabinky

Cena kurzu je 185 €

Ak máte záujem zúčastniť sa tohto sústredenia, odporúčame prihlásiť sa hneď, maximálny počet je 5 účastníkov.

Prihlasovací formulár:



Go to Top