Nahrávam Udalosti

Sústredenie „Tvorivá predstava“

Náprava závislostí na vzorcoch myslenia

!!! Predstava má svoje pravidlá !!!

Tvorivá predstava je dômyselný postup, ktorý patrí do súboru zručností pôsobenia v „skrytých svetoch“. Je prirodzený pre každú živú bytosť, a preto sa s ním každý stretáva. Nemusí to však byť len „ľahkovážne rojčenie“. Má svoje pravidlá, má svoje úskalia a dá sa s ním rovnako tvoriť ako aj kaziť.

Pozývame Vás na osobné sústredenie v zázemí učiteľa, kde sa náuka povedie výcvikovým spôsobom. Bude priestor na samostatné cvičenia s priamym dosahom na učiteľa, jeho podporu, rady aj priamu nápravu.

Pobyt je vhodný hlavne pre účastníkov online kurzu Náprava závislostí na vzorcoch myslenia, ale vítaní sú aj začiatočníci, ktorí si chýbajúce informácie pred stretnutím doplnia zakúpením a vypočutím záznamu z predchádzajúcich dvoch online kurzov.

Pobyt je vhodný hlavne pre účastníkov online kurzu Náprava závislostí na vzorcoch myslenia, ale vítaní sú aj začiatočníci. Tí si môžu chýbajúce informácie pred stretnutím doplniť zakúpením a vypočutím záznamu z úvodného stretnutia kurzu. Záznam úvodnej prednášky nájdete TU.

Výcvikom Vás bude sprevádzať zakladateľ kurzu – leri Veleslav Švec. Terapeut, ktorého vzdelávanie v tejto oblasti prebiehalo na ulici v „epicentre nákazy“. Bohaté znalosti nadobudol aj v spolupráci s centrom pre liečbu drogových závislostí a veľká skupina ľudí ho pozná tiež ako učiteľa duševnej rozvahy, ktorý pôsobí na Univerzite vedomého života ako garant výuky a člen správnej rady.

Organizačné informácie:

Termín: 21.4.2023 od 18:00 až 23.4.2023 do 16:00

Miesto: kurz prebieha v zázemí učiteľa v obci Cerovo.  Spí sa na drevenej podlahe, odporúčame priniesť si karimatky alebo nafukovačky a spacáky. Presnejšie informácie obdržíte po prihlásení sa a uhradení poplatku

Strava: v cene je aj čerstvá kvalitná vegánska strava 3x denne, varia  Jarabinky

Cena kurzu je 185 €

Ak máte záujem sa tohto sústredenia zúčastniť, odporúčame prihlásiť sa hneď, maximálny počet je 6 účastníkov.

Prihlasovací formulár:



Go to Top