Nahrávam Udalosti

Údržba čistoty citového poľa

kurz Náprava závislostí na vzorcoch myslenia

Cnosť je stavebný prvok našej osobnosti. Rodíme sa s nimi a našou úlohou je zušľachťovať ich.

Takýmto prístupom k našim citovým pohnutiam môžeme zvrátiť väčšinu náladových rozrušení. Doslova dokážeme predchádzať úzkostiam, či baženiam do takej miery, ako si dokážeme spravovať zdravý životný štýl nášho hmotného tela. Všetko je o hygiene. Aj naše pohnútky (emócie) potrebujú správnu mieru. Rovnako tak aj
vonkajšie podnety si musíme starostlivo vyberať.

Viete, ako sa prejavuje prvý náznak intoxikácie mysle „jedovatými myšlienkami“? Poznáte postup ošetrenia takejto otravy? Tak, ako pravidelná telesná hygiena predchádza návštevám u lekárov, údržba čistoty citového poľa predchádza návštevám psychológov, či psychiatrov.

Aj pri vysokej miere čistoty a správnej životospráve sa môže stať, že pomoc odborníka predsa len budeme potrebovať. Tá chvíľa sa však dá spoľahlivo určiť. Kým sa prekročia hranice našej svojprávnosti, jestvuje pár návodov, ako sa udržať v ich medziach.

V kurze Náprava závislostí na vzorcoch myslenia prinášame tému Údržba
čistoty citového poľa. Mať svoje myšlienky a z nich vyplývajúce pocity pod plnou
kontrolou nie je až také náročné, ako sa nám to na prvý pohľad zdá. Ako na to?

Pozývame Vás do zdieľanej prednášky zakladateľa kurzu a autora metódy online formou.

Výcvikom Vás bude sprevádzať zakladateľ kurzu – leri Veleslav Švec. Terapeut, ktorého vzdelávanie v tejto oblasti prebiehalo na ulici v „epicentre nákazy“. Bohaté znalosti nadobudol aj v spolupráci s centrom pre liečbu drogových závislostí a veľká skupina ľudí ho pozná tiež ako učiteľa Rozpoznania skutočnosti, ktorý pôsobí na Univerzite vedomého života, ako garant náuky a predseda správnej rady.

Informácie o celom kurze Náprava závislostí na vzorcoch myslenia a o jeho všetkých naplánovaných stretnutiach nájdete TU.

Organizačné informácie:

Termín: 15.4.2024 od 17:30 do 20:30

Kurz prebieha ONLINE na ZOOM-e. Link na pripojenie sa Vám bude zaslaný po prihlásení sa na kurz cez formulár nižšie a uhradení ceny kurzu.

Cena kurzu je 25€ (pri prihlásení sa na celý kurz zľava 10%)

Prihlásiť sa môžete aj na celý kurz za zvýhodnenú cenu (6 online stretnutí, približne raz za mesiac, v pondelok od 17:30 do 20:30), ušetríte tak 10% z ceny kurzu a aj čas za opakované registrácie a platby. Stačí v prihlasovacom formulári nižšie zaškrtnúť políčko “Hlásim sa na celý kurz”. Ak by Vám niektorý termín v budúcnosti nevyhovoval, absolvovať dané stretnutie v nasledovnom novom cykle kurzu (ak sa bude konať). Nie je nutné dodržať poradie stretnutí tak, ako ich uvádzame.

Nahrávku a skriptá poskytujeme len tým, ktorí sa zúčastnia na celom danom online stretnutí.

Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte účasť čo najskôr.

Prihlasovací formulár:



Go to Top