Nahrávam Udalosti

Vzorové zobrazenie

Tvorivá predstava ako prevencia závislosti

kurz Náprava závislostí na vzorcoch myslenia

Náš mozog nedokáže rozpoznať, čo je minulosť, budúcnosť, iba predpoklad alebo reálny plán. Dokonca nerozlišuje, čo je len snívanie a čo skutočnosť. Podceňovaním alebo dokonca zavrhnutím tohto poznania sa duševné poruchy môžu smelo a bez prekážok množiť a stupňovať.

V našom voľnom pokračovaní náučnej a výcvikovej série s názvom „Náprava závislosť na vzorcoch myslenia“ sa zameriame na nácvik práce s Vzorovým zobrazením ako nástrojom na prácu s túžbou. Odhalíme, že pod túžbou sa schováva oveľa hodnotnejší odkaz ako by sme čakali a práve ten odkaz je priamym návodom na našu nápravu. Ak sa tento odkaz naučíme správne čítať, podstatný podiel závislostí sa začne rozpúšťať a priestor na nové sa bude dramaticky zmenšovať.

Pozývame Vás do zdieľanej prednášky zakladateľa kurzu a autora metódy online formou.

Výcvikom Vás bude sprevádzať zakladateľ kurzu – leri Veleslav Švec. Terapeut, ktorého vzdelávanie v tejto oblasti prebiehalo na ulici v „epicentre nákazy“. Bohaté znalosti nadobudol aj v spolupráci s centrom pre liečbu drogových závislostí a veľká skupina ľudí ho pozná tiež ako učiteľa duševnej rozvahy, ktorý pôsobí na Univerzite vedomého života ako vedúci výuky a člen správnej rady.

Ak ste nestihli prvé stretnutie Závislosti na vzorcoch myslenia – Úvod (popis TU), ponúkame Vám možnosť si ho zakúpiť v podobe nahrávky TUNie je nutné absolvovať prvé stretnutie, ale odporúčame to kvôli hlbšiemu pochopeniu výkladu na ďalších stretnutiach.  

Informácie o celom kurze Náprava závislostí na vzorcoch myslenia nájdete TU.

Organizačné informácie:

Termín: 6.2.2023 od 17:00 do 20:00

Kurz prebieha ONLINE na ZOOM-e. Link na pripojenie sa Vám bude zaslaný po prihlásení sa na kurz cez formulár nižšie a uhradení ceny kurzu.

Cena kurzu je 25€ (pri prihlásení sa na celý kurz zľava 10%)

Prihlásiť sa môžete aj na celý kurz za zvýhodnenú cenu (6 online stretnutí, približne raz za mesiac, v pondelok od 17:00 do 20:00), ušetríte tak 10% z ceny kurzu a aj čas za opakované registrácie a platby. Stačí v prihlasovacom formulári nižšie zaškrtnúť políčko “Hlásim sa na celý kurz”. Ak by Vám niektorý termín v budúcnosti nevyhovoval, môžete si stretnutie vypočuť z nahrávky alebo absolvovať dané stretnutie v nasledovnom novom cykle kurzu (ak sa bude konať). Nie je nutné dodržať poradie stretnutí tak, ako ich uvádzame.

Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte účasť čo najskôr.

Prihlasovací formulár:



Go to Top