Loading Events

Život na zdravej nohe

Celodenný seminár

O čom je kurz?
O tom, že zanedbávame nohy aj chodidlá.
Nohy, sú úžasnou súčasťou nášho tela. Vynikajúcou pomôckou pri pohybe v priestore. Ale vedeli ste, že sú aj dobrým diagnostickým nástrojom na odhalenie nezrovnalostí pohybového aparátu, ale aj stavu vnútorných orgánov? My ich poznáme veľmi dobre. Cvičenia, aj každodenný bosý život, nám ukázali veľa súvislostí, ktoré vám radi odovzdáme tak, aby zlepšili kvalitu aj vášho každodenného života.

Prečo tento kurz prinášame my?
Pretože nás spojili práve chodidlá a odvtedy už máme 8 úžasných nôh (4 dospelé, a 4 detské) .

Niečo o nás:
Matúš – 13 rokov chodím bosý, venujem sa držaniu tela a nápravám vďaka hlbokým stabilizačným svalom, dýchaniu a princípom biomechaniky.
https://vedomaskola.sk/matus-svincak

Lenka – 6 rokov chodím bosá, venujem sa reflexnej terapií už 13 rokov,  masírovaniu 14 rokov(mimo toho od malička) a tri roky cvičeniu na Psoas/sval duše. Fascinujú ma súvislosti medzi fyzickým, mentálnym aj energetickým telom.
https://www.masazesrdcom.sk/o-mne/

Priebeh semináru:
Doobedná časť (9:00-12:00)  bude prebiehať s Matúšom.
Matúš je ukecaný,  preto praktické rady, k držaniu tela a stabilite nohy, ktoré prináša, budú pretkávané fyziológiou chodidla a pohybového aparátu. Teoretické princípy biokinetiky a biomechaniky využijete tak aby sme ich ku koncu dňa pospájal do zmysluplného celku.

Poobedná (cca 13:30-16:30) časť bude s Lenkou.
Povieme si o Psoase, naučíme sa jednoduché ale veľmi účinné cviky, ktoré pomáhajú na uvoľnenie, natiahnutie a posilnenie psoasu.
Na záver si povieme a ukážeme ako môžeme pomôcť sebe, blízkym alebo deťom cez reflexné plôšky na chodidlách.

Cvičenia na Psoas pomáhajú na uvoľnenie života-darnej energie, uvoľnenie od bolestivej menštruácie, zlepšenie priebehu menopauzy, prevencia proti problémom a prostatou aj dýchacími ťažkosťami.Ďalej na odstránenie bolesti krížovej, ale aj krčnej časti chrbtice, bedrových kĺbov, kolien či zvyšku tela.

Registračný formulár:



Go to Top