Loading Events

Meditačné sústredenie
Pravidelné ONLINE stretnutia za účelom štúdia i praktizovania Žiaraslávnych Véd.

Je svet plný ruchov…alebo to naša pozornosť je rozptýlená?

Rozvaha pozorovateľa, vyjadrovanie vlastného cítenia, rozpoznanie obrany ega, zvládnutie rozrušení, to všetko sú zručnosti, ktoré potrebujeme jednoducho cvičiť, opakovať, zlyhávať a skúšať odznova. Duchovný život je šťastný život, no vyžaduje trpezlivosť, správne techniky a postupnú zmenu návykov.

Odhaľte praktickú stratégiu ako byť zručnejším správcom svojho myslenia, cítenia i konania.

Naša osobnosť je prepracovaný nástroj, ktorý slúži k nášmu vyjadrovaniu – k tvorbe. Potrebuje sa ju však naučiť správne používať, aby sme mohli tvoriť slobodne, v súlade so svojimi zámermi. Meditačné sústredenie vedie k jasnému pochopeniu toho, čo máme robiť v každom jednom okamihu. Jeho pravidelným opakovaním meníme spôsob uvažovania a každým dňom sa stávame o kúsok (s)pokojnejším a slobodnejším človekom.

Pozývame Vás vykročiť na cestu za osobnou meditačnou praxou a k vedomostiam, ktoré Vám pomôžu sa zorientovať vo Vašom vnútornom svete.



Sústredením sprevádza Veronka Garbanová. Žiačka, ktorá našla domov v učení Žiaraslávija a začala podľa neho žiť. Svoje znalosti zbierala počas štúdií filozofie v našom hlavnom meste a taktiež počas praktizovania meditácie na samote v lese, kde strávila vyše päť rokov v ústraní. Láska k poznaniu a záujem o vlastnú duchovnú prax ju priviedli na Univerzitu vedomého života, kde okrem toho, že vyučuje, pôsobí ako vedúca výuky a členka správnej rady. 



Organizačné informácie

Termín:
Každý druhý pondelok, od 18:00 do 19:30

Program:
Vededená meditácia a priestor na otázky. 

Dátumy:
22. január

5. február
19. február
4. marec
18. marec
8. apríl
22. apríl

Cena:
8€ za stretnutie

Kde:
Kurz prebieha
ONLINE cez Zoom.
Link na pripojenie sa Vám bude zaslaný po prihlásení sa na kurz cez formulár nižšie a uhradení ceny kurzu.

Na stretnutie je potrebné sa prihlásiť vopred. Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte svoje miesto čo najskôr.

Pokiaľ bude o sústredenia záujem, Veronka s potešením usporiada osobné stretnutia, na ktorých budeme viesť praktické cvičenia v prírode, v napojení na širšie súvislosti náuky Žiaraslávija.

Prihlasovací formulár



Go to Top