Nahrávam Udalosti

Emócia je živelná sila schopná rovnako pohnúť k tvorivému činu ako fatálne ničiť!

Citový bludný vír je extrémne silná emočná prepadová udalosťpri ktorej sa môžeme stať súčasťou silného deštrukčného procesu. Poznáme prípady, kedy si človek zakrýva plačúcu tvár v zúfalstve, pričom v jednej ruke ešte drží zakrvavený nôž. Vôbec nechápe, ako sa ten dobodaný sused chrčiaci v predsmrtných kŕčoch pred ním mohol ocitnúť. Čo sa to vlastne stalo?!? Prečo?!? Pred každým, kto na takýto príbeh reagujeMne sa to nemôže stať, dvíham výstražný ukazovák.

Poznáte tie chvíle, keď večer alebo ráno v pokoji mysle premietate o tom, ako ste sa mohli pred chvíľou tak strašne rozjedovať? Čo vás to pochytilo, že ste boli taký bezohľadní, prchkí, či prehnane reagujúci? Pamätáte si na okamihy výčitiek za to, že ste niekomu niečo urobili, povedali, spôsobili, čo si vlastne až tak nezaslúžil? Čo keby vám niekto povedal, že ste sa prepadli do Citového bludného víru a tam sa stráca kontrola nad vlastným správaním?

Leri Veleslav Švec vám chce práve toto oznámiť. Nie len to...

Dozviete sa od neho, ako taký vír vzniká, aké má etapy vývoja a dokonca ako tieto vedomosti využiť na vykĺznutie z neho. Ak máte ambíciu nielen pochopiť, ale aj ovládnuť svoj emočný prejav, neváhajteToto je to správne miesto, správny človek a správna náuka pre vás.

Pozývame Vás do zdieľanej prednášky zakladateľa kurzuautora metódy online formou.

Ak ste nestihli prvé stretnutie Úvodná online prednáška O pôvode závislostí (popis TU), ponúkame Vám možnosť si ho zakúpiť v podobe nahrávky TUNie je nutné absolvovať prvé stretnutie, ale odporúčame to kvôli hlbšiemu pochopeniu výkladu na ďalších stretnutiach.

Informácie o celom kurze Náprava závislostí na vzorcoch myslenia a o jeho všetkých naplánovaných stretnutiach nájdete TU.

Výcvikom Vás bude sprevádzať zakladateľ kurzu – leri Veleslav Švec. Terapeut, ktorého vzdelávanie v tejto oblasti prebiehalo na ulici v „epicentre nákazy“. Bohaté znalosti nadobudol aj v spolupráci s centrom pre liečbu drogových závislostí a veľká skupina ľudí ho pozná tiež ako učiteľa duševnej rozvahy, ktorý pôsobí na Univerzite vedomého života ako garant výuky a člen správnej rady.

Organizačné informácie:

Termín: 12.6.2023 od 17:30 do 20:30

Kurz prebieha ONLINE na ZOOM-e. Link na pripojenie sa Vám bude zaslaný po prihlásení sa na kurz cez formulár nižšie a uhradení ceny kurzu.

Cena kurzu je 25€ (pri prihlásení sa na celý kurz zľava 10%)

Prihlásiť sa môžete aj na celý kurz za zvýhodnenú cenu (6 online stretnutí, približne raz za mesiac, v pondelok od 17:30 do 20:30), ušetríte tak 10% z ceny kurzu a aj čas za opakované registrácie a platby. Stačí v prihlasovacom formulári nižšie zaškrtnúť políčko “Hlásim sa na celý kurz”. Ak by Vám niektorý termín v budúcnosti nevyhovoval, absolvovať dané stretnutie v nasledovnom novom cykle kurzu (ak sa bude konať). Nie je nutné dodržať poradie stretnutí tak, ako ich uvádzame.

Nahrávku a skriptá poskytujeme len tým, ktorí sa zúčastnia na danom online stretnutí.

Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte účasť čo najskôr.

Prihlasovací formulár:



Go to Top