Nahrávam Udalosti

Praktické cvičenia Rozpoznania skutočnosti

Na základe spontánneho dopytu z okolia sme pripravili pre širokú verejnosť aj našich žiakov naozaj zážitkový kurz vhodný ako pre začiatočníkov, tak aj pre pokročilých.

Náuka Rozpoznania skutočnosti je rozsiahla a komplexná. Nie náhodou je rozložená do troch rokov štúdia. Prináša veľa teoretických vedomostí a k tomu primeranie aj praktických zručností, či schopností, ktoré treba trpezlivo aplikovať.

Preto sme sa rozhodli priniesť otvorenú sériu cvičení, kde doslova na „plac” prinášame rôzne situácie zo života a hráme si naše choré aj rozvážne postoje v nich. Všetkým zúčastneným nám to pomáha lepšie uchopiť jednotlivé teoretické „AHA vnemy“ a návody na vzťahy, ktoré následne s oveľa väčšou ľahkosťou začíname žiť.

Náš kurz sme postavili nielen pre našich žiakov, ale mysleli sme aj na širokú verejnosť, ktorá sa s náukou Rozpoznania skutočnosti ešte nestretla. Preto doň vyberáme hlavne také zručnosti, ktoré prispievajú k zlepšeniu sebaprezentácie nielen vo vzťahoch. Sústreďujeme sa na budovanie rozvahy v komunikácii, zvládanie stresu a lepšie vyrovnávanie sa s úzkostnými situáciami vo všetkých druhoch vzťahov. Neobchádzame ani témy napätých sporov, či problémov spojených s výchovou detí. Praktickými cvičeniami si zobrazujeme najefektívnejší spôsob, ako študované situácie vyriešiť a priamo pri výkone sprievodca v komentároch a výklade predstavuje aj patričnú nevyhnutnú časť teórie.

Cvičenia prebiehajú interaktívne skrze analýzu autentických situácií zúčastnených ako aj pomocou hier a priamych scénok, kde si nové prístupy skúšame v bezpečnom prostredí.

Zakladateľom kurzu je leri Veleslav Švecučiteľ a garant náuky Rozpoznania skutočnosti na Univerzite vedomého života.

V súčasnej dobe ja aj priamym sprievodcom na našom kurze, ale veríme, že sa postupne stretnete aj s ďalšími osobnosťami, ktoré na Univerzite vedomého života pôsobia ako učitelia.

Náš kurz sa deje v priestoroch klubu Fešanda, ktorý sídli v Dome služieb LUHY, ul. Nadražná 1071/26, Partizánske.

Kurz Praktických cvičení Rozpoznania skutočnosti je otvorený cyklus.

Nie je potrebné ho absolvovať celý, ani ho začínať alebo ukončiť v konkrétny čas.

Jednotlivé témy sa dohadujú vždy s účastníkmi iba na jedno stretnutie vopred.

Pre prihlásenie kontaktujte vopred organizátorku Martinu Menšíkovú na mensikova@mensik.sk, alebo na tel.č. 0911-568-377.



Go to Top