Nahrávam Udalosti

Náprava pokriveného vzorca podľa štyroch polí zodpovednosti – online

kurz Náprava závislostí na vzorcoch myslenia

Naše správanie je podriadené algoritmom a miera slobody je priamo úmerná schopnosti tieto algoritmy prepisovať, mazať a vytvárať!

Sloboda mysle nejestvuje. Vzorce správania sú priamym príkazom, ako sa má naša osobnosť zachovať v tom ktorom prípade. Náuka o Štyrocpoliach zodpovednosti je možno najrevolučnejšia vedomosť o fungovaní ľudskej mysle v dnešnej dobe. Kto sa s ňou stretol a nezmenila mu život, ten ju nepochopil. Kto ju pochopí, ostáva mu len praktický tréning a zušľachťovanie tejto vedomosti, ktorá ho dovedie k ovládnutiu vlastnej mysle. Ak súhlasíte, že ovládnutie vlastnej mysle je kľúčom k oslobodeniu, toto online stretnutie je práve pre vás.

Dozviete saz čoho sa skladá vzorec mysleniaako sa tvorí a ako sa prepisuje. Chcete vedieť viac? Pripravte si konkrétne otázky a položte ich priamo autorovi tejto náuky.

Pozývame Vás do zdieľanej prednášky zakladateľa kurzu a autora metódy online formou.

Ak ste nestihli prvé stretnutie Úvodná online prednáška O pôvode závislostí (popis TU), ponúkame Vám možnosť si ho zakúpiť v podobe nahrávky TUNie je nutné absolvovať prvé stretnutie, ale odporúčame to kvôli hlbšiemu pochopeniu výkladu na ďalších stretnutiach.

Informácie o celom kurze Náprava závislostí na vzorcoch myslenia a o jeho všetkých naplánovaných stretnutiach nájdete TU.

Výcvikom Vás bude sprevádzať zakladateľ kurzu – leri Veleslav Švec. Terapeut, ktorého vzdelávanie v tejto oblasti prebiehalo na ulici v „epicentre nákazy“. Bohaté znalosti nadobudol aj v spolupráci s centrom pre liečbu drogových závislostí a veľká skupina ľudí ho pozná tiež ako učiteľa duševnej rozvahy, ktorý pôsobí na Univerzite vedomého života ako garant výuky a člen správnej rady.

Pokiaľ bude o náš kurz záujem, leri bude k svojej práci prizývať aj ďalších odborníkov, ktorí v tejto oblasti majú hlboké znalosti zakalené skúsenosťami. Máme sa na čo tešiť, a preto Vás srdečne pozývame.

Organizačné informácie:

Termín: 10.7.2023 od 17:30 do 20:30

Kurz prebieha ONLINE na ZOOM-e. Link na pripojenie sa Vám bude zaslaný po prihlásení sa na kurz cez formulár nižšie a uhradení ceny kurzu.

Cena kurzu je 25€ (pri prihlásení sa na celý kurz zľava 10%)

Prihlásiť sa môžete aj na celý kurz za zvýhodnenú cenu (6 online stretnutí, približne raz za mesiac, v pondelok od 17:30 do 20:30), ušetríte tak 10% z ceny kurzu a aj čas za opakované registrácie a platby. Stačí v prihlasovacom formulári nižšie zaškrtnúť políčko “Hlásim sa na celý kurz”. Ak by Vám niektorý termín v budúcnosti nevyhovoval, absolvovať dané stretnutie v nasledovnom novom cykle kurzu (ak sa bude konať). Nie je nutné dodržať poradie stretnutí tak, ako ich uvádzame.

Nahrávku a skriptá poskytujeme len tým, ktorí sa zúčastnia na celom danom online stretnutí.

Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte účasť čo najskôr.

Prihlasovací formulár:



Go to Top