Nahrávam Udalosti

Závislosti na vzorcoch myslenia

Tvorivá predstava ako prevencia závislosti

!!! Predstava nie je výmysel !!!

Náš mozog nedokáže rozpoznať, čo je minulosť, budúcnosť, iba predpoklad alebo reálny plán. Dokonca nerozlišuje, čo je len snívanie a čo skutočnosť. Podceňovaním alebo dokonca zavrhnutím tohto poznania sa duševné poruchy môžu smelo a bez prekážok množiť a stupňovať.

V našom voľnom pokračovaní náučnej a výcvikovej série s názvom „Závislosť na vzorcoch myslenia“ vám predvedieme účinnú prevenciu závislostí práve pomocou vedomej práce s predstavami. Odhalíme, že pod túžbou alebo obavou sa schováva oveľa hodnotnejší odkaz ako by sme čakali a práve ten odkaz je priamym návodom na našu nápravu. Ak sa tento odkaz naučíme správne čítať, podstatný podiel závislostí sa začne rozpúšťať a priestor na nové sa bude dramaticky zmenšovať.

Pripravili sme si pre Vás vzdelávací a tréningový kurz, ktorý odhalí podstatu závislosti ako takej a ponúkne viaceré metodiky na prevenciu i liečbu tohto dnes tak rozšíreného duševného zranenia.

Ak ste nestihli prvé stretnutie Závislosti na vzorcoch myslenia – Úvod (popis TU), ponúkame Vám možnosť si ho zakúpiť v podobe nahrávky TUNie je nutné absolvovať prvé stretnutie, ale odporúčame to kvôli hlbšiemu pochopeniu výkladu na ďalších stretnutiach.  

Výcvikom Vás bude sprevádzať zakladateľ kurzu – leri Veleslav Švec. Terapeut, ktorého vzdelávanie v tejto oblasti prebiehalo na ulici v „epicentre nákazy“. Bohaté znalosti nadobudol aj v spolupráci s centrom pre liečbu drogových závislostí a veľká skupina ľudí ho pozná tiež ako učiteľa duševnej rozvahy, ktorý pôsobí na Univerzite vedomého života ako vedúci výuky a člen správnej rady.

Pokiaľ bude o náš kurz naďalej záujem, leri bude k svojej práci prizývať aj ďalších odborníkov, ktorí v tejto oblasti majú hlboké znalosti zakalené skúsenosťami. Máme sa na čo tešiť, a preto Vás srdečne pozývame.

Organizačné informácie:

Termín: 2.6.2022 od 17:00 do 20:00

Kurz prebieha ONLINE na ZOOM-e. Link na pripojenie sa Vám bude zaslaný po prihlásení sa na kurz cez formulár nižšie a uhradení ceny kurzu.

Cena kurzu je 25€.

Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte účasť čo najskôr.

Nasledujúce stretnutia

1.-3.7.2022Sústredenie “Tvorivá predstava” (víkend priamo v zázemí lektora)
Registrácia:
https://vedomaskola.sk/udalost/sustredenie-tvoriva-predstava-10220701/

Prihlasovací formulár:



Go to Top