Nahrávam Udalosti

Podporná skupina v každodennom živote

z cyklu Vzdelávanie pre lektorov podporných skupín

Udalosť z cyklu víkendových stretnutí kurzu Vzdelávanie lektorov podporných skupín. Je určené pre ľudí, ktorí premýšľajú nad činnosťou lektora alebo lektorky, či nad činnosťou organizovaním stretnutí pre ľudí. Zatiaľ neviete aké kroky potrebujete urobiť a čo všetko vás čaká? V tomto vzdelávaní získate potrebné zručnosti, inšpirácie a podporu.

Čo na tomto podujatí získate?

Teoretické znalosti k práci s podpornými skupinami, Poskladáte si vlastný manuál na vytváranie podporných skupín podľa svojich možností, zámerov a potrieb. Pozrieme sa na odlišnosti medzi podpornou a terapeutickou skupinou. Tiež zručnosti, ako so skupinou bezpečne pracovať na podpornej úrovni. Pozorujeme dynamiku v skupine, rešpektujúcu komunikáciu a možné riziká. Pozrieme sa na pravidlá a tvorenie bezpečnej podoby podpornej skupiny pre účastníkov, o ktorých uvažujete.

Organizačné informácie

Vzdelávanie je doplnené individuálnym prístupom, ktorý vychádza z potrieb jednotlivcov v skupine. Získate odpovede na vaše otázky, vytvorenie bezpečného manuálu pre vašu prácu so skupinou, overenie si vlastných zručností, uvoľnenie obáv a presvedčení, podporu v krokoch, ktoré máte vo svojich zámeroch.

Vzhľadom k individuálnemu prístupu je maximálny počet účastníkov na jedno stretnutie 9 ľudí.

Cena: 170 €
Miesto: OZ Súlad, Tehelná 4, Zvolen (budova Klemo)
Čas stretnutí: sobota od 10.00 do 17.00, nedeľa 9.00 do 16.00

V prípade potreby si ubytovanie a stravovanie zabezpečujete individuálne. Odporúčame na ubytovanie hotel Franko, penzión Aira, hotel Poľana, hotel Academik.

V cene je lektor, organizácia, občerstvenie, materiály.

Toto podujatie je jedným dielom z kurzu Vzdelávanie lektorov podporných skupín. Pre viac informácií pokračujte na stránku kurzu.
Odporúčame absolvovať celý cyklus stretnutí hlavne, ak ste v štádiu úvah o takejto činnosti a potrebujete vedomosti a podporu.

V prípade záujmu o informácie týkajúce sa pripravovaných stretnutí kontaktujte Janu Vaculčiakovú na: jvaculciakova@gmail.com alebo 0907141509

Prihlasovanie prebieha cez prihlasovací formulár nižšie. Ak máte záujem prihlásiť sa na 3 víkendy, alebo na celý cyklus, zvoľte si to vo formulári a dopíšte do poznámky, o ktoré termíny máte záujem.

Prihlásených účastníkov vždy kontaktujeme v týždni pred konaním podujatia a mailom posielame organizačné informácie.

Ďakujeme za váš záujem a čas, ktorý ste venovali informáciám.

Tešíme sa na stretnutie s vami.

Registračný formulár



Go to Top