Nahrávam Udalosti

O pôvode závislostí

z kurzu Náprava závislostí na vzorcoch myslenia

Pravda nie je Skutočnosť!

Prečo je toľko rôznych závislostí?
Majú niečo spoločné?
Ako sa s nimi môžeme vysporiadavať pred tým, ako stratíme svojprávnosť?
Je prevencia závislostí rôzna podľa jej druhu, či sa dá použiť univerzálna?
Na čom všetkom sa dá byť závislý/á?
Ako závislosť včas rozpoznať?

Informácie o celom kurze Náprava závislostí na vzorcoch myslenia a o jeho všetkých naplánovaných stretnutiach nájdete TU.

Všetci sme si všimli, že celospoločensky sa pasujeme s rôznymi závislosťami. Azda každá rodina má vo svojom širšom kruhu niekoho, kto nejakej závislosti prepadol. Naučili sme sa, že jestvuje veľmi veľa druhov závislostí, ako napríklad na alkohole, na narkotikách, na hracích automatoch, na nakupovaní a podobne. Šťastný je ten, ktorého liečbu na jeho závislosti prepláca štát. Nepriamo sa tým živí myšlienka, že tie ostatné snáď ani nie sú chorobou. Na toto chceme upozorniť v našej úvodnej vzdelávacej online besede. Prístup k závislostiam ako k rôzno-druhovému defektu, ktorého pôvod je vždy špecifický, triešti našu pozornosť a koreň problému stále neohrozene rastie. Na našom stretnutí Vám predstavíme závislosť, ako chobotnicu s jednou hlavou, ktorá má však nespočetne veľa chápadiel. Ak odtnete jedno, narastú miesto neho ďalšie dve. Pokiaľ neodhalíte hlavu, nemáte šancu na uzdravenie.

Výcvikom Vás bude sprevádzať zakladateľ kurzu – leri Veleslav Švec. Terapeut, ktorého vzdelávanie v tejto oblasti prebiehalo na ulici v „epicentre nákazy“. Bohaté znalosti nadobudol aj v spolupráci s centrom pre liečbu drogových závislostí a veľká skupina ľudí ho pozná tiež ako učiteľa Rozpoznania skutočnosti, ktorý pôsobí na Univerzite vedomého života, ako garant náuky a predseda správnej rady.

Organizačné informácie:

Kurz prebieha ONLINE na ZOOM-e. Link na pripojenie sa Vám bude zaslaný po prihlásení sa na kurz cez formulár nižšie a uhradení ceny kurzu.

Cena: 25€

Nahrávku a skriptá poskytujeme len tým, ktorí sa zúčastnia na danom online stretnutí.

Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte účasť čo najskôr.

Objednávku celého kurzu nájdete na stránke kurzu – Náprava závislostí na vzorcoch myslenia

Prihlasovací formulár:



Go to Top