Loading Events

Správne sebavedomie a zdravé hranice

cez Tri zákona spravodlivosti

Jednu zo 14 zručností náuky Rozpoznanie skutočnosti

Na toto podujatie je potrebné sa zaregistrovať cez formulár na konci tohto textu. Po registrácii obdržíte ďalšie inštrukcie emailom.

Pozývame Vás na online kurz o sebahodnote človeka, správnom pochopení sebadôvery a určenie si zdravých hraníc.

Počas svojho života zažívame rôzne podporné, aj opačné energie, ktoré menia stav nášho sebavedomia. Vo svojom okolí máme ľudí, ktorí nás podporujú alebo znevažujú.

Čím to asi tak bude?

Ako to napraviť?

Prečo sa mi to deje?

Praktickým uchopením 3 zákonov spravodlivosti si vyjasníme zmysel toho, ako správne nazerať na život. Pomôže nám to uzdraviť staré krivdy a bolesti a staneme sa viac zodpovednými a sebavedomejšími. Tvorivosť naberie na inom stupni a posunieme sa do krajších vôd života.

No bez práce nie sú koláče. Chce to vašu vôľu, určitú vytrvalosť, energiu, odhodlanie chcieť so svojim životom niečo urobiť.

Ak z každého máte aspoň trochu, tak sa prihláste na tento kurz, ktorý sa bude konať z pohodlia vášho domova. Zlepší Vám život a hlavne postoj k sebe a životu ako takému.

O lektorovi:

Sprevádzať kurzom bude Branislav Rybička,  ktorý svojim bohatým životom prináša hĺbku a poznanie pre všetkých zúčastnených. Venuje sa dlhé roky sprevádzaniu ľudí a pôsobí na univerzite vedomého života ako učiteľ. Napísal niekoľko kníh, množstvo článkov a natočil desiatky videí. Je milujúcim otcom, partnerom a človekom, ktorý miluje život.

Viac info o Braňovi nájdete TU

Organizačné informácie:

Kedy: 17. 5. 2023 od 17:00 – 22:00

Koľko: 33 €

Kde: stretnutie bude prebiehať Online cez aplikáciu Zoom

Na toto stretnutie je potrebné sa zaregistrovať cez formulár pod týmto textom a uhradiť poplatok. Ďalšie informácie dostanete emailom po registrácii.



Go to Top