Nahrávam Udalosti

Náprava pokriveného vzorca podľa štyroch polí zodpovednosti – online

kurz Náprava závislostí na vzorcoch myslenia

Naše správanie je podriadené algoritmom a miera slobody je priamo úmerná schopnosti tieto algoritmy prepisovať, mazať a vytvárať!

Sloboda mysle nejestvuje. Vzorce správania sú priamym príkazom, ako sa má naša osobnosť zachovať v tom ktorom prípade. Náuka o Štyrocpoliach zodpovednosti je možno najrevolučnejšia vedomosť o fungovaní ľudskej mysle v dnešnej dobe. Kto sa s ňou stretol a nezmenila mu život, ten ju nepochopil. Kto ju pochopí, ostáva mu len praktický tréning a zušľachťovanie tejto vedomosti, ktorá ho dovedie k ovládnutiu vlastnej mysle. Ak súhlasíte, že ovládnutie vlastnej mysle je kľúčom k oslobodeniu, toto online stretnutie je práve pre vás.

Dozviete saz čoho sa skladá vzorec mysleniaako sa tvorí a ako sa prepisuje. Chcete vedieť viac? Pripravte si konkrétne otázky a položte ich priamo autorovi tejto náuky.

Pozývame Vás do zdieľanej prednášky zakladateľa kurzu a autora metódy online formou.

Ak ste nestihli prvé stretnutie Náprava závislostí na vzorcoch myslenia – Úvodná prednáška (popis TU), ponúkame Vám možnosť si ho zakúpiť v podobe nahrávky TU. Nie je nutné absolvovať prvé stretnutie, ale odporúčame to kvôli hlbšiemu pochopeniu výkladu na ďalších stretnutiach.

Informácie o celom kurze Náprava závislostí na vzorcoch myslenia nájdete TU.

Výcvikom Vás bude sprevádzať zakladateľ kurzu – leri Veleslav Švec. Terapeut, ktorého vzdelávanie v tejto oblasti prebiehalo na ulici v „epicentre nákazy“. Bohaté znalosti nadobudol aj v spolupráci s centrom pre liečbu drogových závislostí a veľká skupina ľudí ho pozná tiež ako učiteľa duševnej rozvahy, ktorý pôsobí na Univerzite vedomého života ako garant výuky a člen správnej rady.

Pokiaľ bude o náš kurz záujem, leri bude k svojej práci prizývať aj ďalších odborníkov, ktorí v tejto oblasti majú hlboké znalosti zakalené skúsenosťami. Máme sa na čo tešiť, a preto Vás srdečne pozývame.

Organizačné informácie:

Termín: 9.1.2023 od 17:00 do 20:00

Kurz prebieha ONLINE na ZOOM-e. Link na pripojenie sa Vám bude zaslaný po prihlásení sa na kurz cez formulár nižšie a uhradení ceny kurzu.

Cena kurzu je 25€ (pri prihlásení sa na celý kurz zľava 10%)

Prihlásiť sa môžete aj na celý kurz za zvýhodnenú cenu (6 online stretnutí, približne raz za mesiac, v pondelok od 17:00 do 20:00), ušetríte tak 10% z ceny kurzu a aj čas za opakované registrácie a platby. Stačí v prihlasovacom formulári nižšie zaškrtnúť políčko “Hlásim sa na celý kurz”. Ak by Vám niektorý termín v budúcnosti nevyhovoval, môžete si stretnutie vypočuť z nahrávky alebo absolvovať dané stretnutie v nasledovnom novom cykle kurzu (ak sa bude konať). Nie je nutné dodržať poradie stretnutí tak, ako ich uvádzame.

Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte účasť čo najskôr.

Nasledujúce stretnutia

budú doplnené

Prihlasovací formulár:



Go to Top