Nahrávam Udalosti

Ochutnávka kurzu Rola dospelého v živote dieťaťa (na ceste za šťastím).

Štyri pôrody vývoja osobnosti, očakávania a šťastie

Téma je veľmi aktuálna. Každé dieťa sa v rámci svojich vývinových fáz správa rôzne a zároveň má rôzne potreby. Vieme, že keď má dieťa 4 roky vníma svet inak, ako 14 ročný mladý človek. Aby dieťa aj rodičia mohli zažívať v procese rastu a dospievania šťastie, aby vedeli, ako v rôznych situáciách čo najlepšie reagovať, aby dieťaťu dovolili byť samým sebou a tak mu umožnili objaviť a rozvíjať svoj potenciál, je potrebné vývinové fázy poznať.

V rámci online stretnutia vám leri Veleslav Švec a Marica Laščeková ponúknu svoj pohľad na túto tému. Na pripojenie používame aplikáciu ZOOM. Prihlasovacie údaje dostanú všetci so zaplatenou registráciou až v deň konania podujatia.

Tešíme sa stretnutie, lektori.

Leri Veleslav Švec
Leri je autor hlavnej náuky Rozpoznanie skutočnosti na Univerzite vedomého života a tiež jeden z jej zakladateľov.
Pôsobí tiež ako terapeut a liečiteľ. Venuje sa psychoterapiám a mentálnemu poradenstvu. Učí ľudí slobodne myslieť a meditovať.

Marica Laščeková
Autorka knihy KTO SOM zameranej na sebarozvoj detí, podporovateľka slobodného prístupu k výchove a vzdelávaniu detí so zámerom vychovať z nich sebariadených jedincov, prežívajúcich v živote obyčajné ľudské šťastie, maminka 4 detí, spoluzakladateľka komunitnej vzdelávacej skupiny Radostný svet v Martine, vizionárka, človek veriaci v ľudské dobro.

Podujatie je súčasťou kurzu Rola dospelého v živote dieťaťa (na ceste za šťastím). Viac informácií o celom kurze sa dozviete kliknutím na link.

Registrujte sa na podujatie:



Go to Top