Nahrávam Udalosti

Vzorové zobrazenie

Tvorivá predstava ako prevencia závislosti

kurz Náprava závislostí na vzorcoch myslenia

Náš mozog nedokáže rozpoznať, čo je minulosť, ani budúcnosť. Dokáže žiť výlučne v prítomnosti. Dokonca nerozlišuje, čo je len snívanie a čo skutočnosť. Podceňovaním alebo dokonca zavrhnutím tohto poznania sa duševné poruchy môžu smelo a bez prekážok množiť a stupňovať.

V našom voľnom pokračovaní náučnej a výcvikovej série s názvom „Náprava závislosť na vzorcoch myslenia“ sa zameriame na nácvik práce s Vzorovým zobrazením ako nástrojom na prácu s túžbou. Odhalíme, že pod túžbou sa schováva oveľa hodnotnejší odkaz ako by sme čakali a práve ten odkaz je priamym návodom na našu nápravu. Ak sa tento odkaz naučíme správne čítať, podstatný podiel závislostí sa začne rozpúšťať a priestor na nové sa bude dramaticky zmenšovať.

Pozývame Vás do zdieľanej prednášky zakladateľa kurzu a autora metódy online formou.

Výcvikom Vás bude sprevádzať zakladateľ kurzu – leri Veleslav Švec. Terapeut, ktorého vzdelávanie v tejto oblasti prebiehalo na ulici v „epicentre nákazy“. Bohaté znalosti nadobudol aj v spolupráci s centrom pre liečbu drogových závislostí a veľká skupina ľudí ho pozná tiež ako učiteľa duševnej rozvahy, ktorý pôsobí na Univerzite vedomého života ako vedúci výuky a člen správnej rady.

Ak ste nestihli prvé stretnutie Úvodná online prednáška O pôvode závislostí (popis TU), ponúkame Vám možnosť si ho zakúpiť v podobe nahrávky TUNie je nutné absolvovať prvé stretnutie, ale odporúčame to kvôli hlbšiemu pochopeniu výkladu na ďalších stretnutiach.

Informácie o celom kurze Náprava závislostí na vzorcoch myslenia a o jeho všetkých naplánovaných stretnutiach nájdete TU.

Organizačné informácie:

Termín: 7.8.2023 od 17:30 do 20:30

Kurz prebieha ONLINE na ZOOM-e. Link na pripojenie sa Vám bude zaslaný po prihlásení sa na kurz cez formulár nižšie a uhradení ceny kurzu.

Cena kurzu je 25€ (pri prihlásení sa na celý kurz zľava 10%)

Prihlásiť sa môžete aj na celý kurz za zvýhodnenú cenu (6 online stretnutí, približne raz za mesiac, v pondelok od 17:30 do 20:30), ušetríte tak 10% z ceny kurzu a aj čas za opakované registrácie a platby. Stačí v prihlasovacom formulári nižšie zaškrtnúť políčko “Hlásim sa na celý kurz”. Ak by Vám niektorý termín v budúcnosti nevyhovoval, absolvovať dané stretnutie v nasledovnom novom cykle kurzu (ak sa bude konať). Nie je nutné dodržať poradie stretnutí tak, ako ich uvádzame.

Nahrávku a skriptá poskytujeme len tým, ktorí sa zúčastnia na celom danom online stretnutí.

Pre obmedzenú kapacitu si rezervujte účasť čo najskôr.

Prihlasovací formulár:



Go to Top